FUTA NEUTEŠAN NAD GROBOM MARINE TUCAKOVIĆ I SINOVA: Od tuge za najmilijima mu pozlilo, a jedan detalj će vam naterati suze na oči
Foto: Kurir

2 godine bez marine

FUTA NEUTEŠAN NAD GROBOM MARINE TUCAKOVIĆ I SINOVA: Od tuge za najmilijima mu pozlilo, a jedan detalj će vam naterati suze na oči

Stars -

Na dan druge godišnjice smrti Marine Tucaković, naša ekipa je posetila grob našeg najpoznatijeg tekstopisca. Tamo smo zatekli neutešnog Marininog supruga Aleksandra Futu Radulovića, koji je od tuge za njom i dva sina seo u blizini porodične grobnice, iznemogao od boli, pa su ga prijatelji i porodica tešili.

On je nemo gledao u zemlju, a ono što je posebno izazvalo pažnju jeste i vrana, kao što možete videti na fotografijama, koja je sve vreme stajala iznad njegove glave.

1 / 7 Foto: Kurir

Na pomenu je prisustvovala i Marinina dugogodišnja prijateljica i kuma Mirjana Petrović, kao i i desetak najbližih prijatelja i članova porodice.

Na samoj grobnici nalazi se nekoliko buketa i suza od ruža i belih ljiljana.

Nakon što se pomen završio, Futa i okupljeni bližnji seli su u blizini grobnice kako bi se poslužili za pokoj duše pokojne.

Kurir.rs

Bonus video:

02:28

NIKO NE ZNA DA JE MARINA TUCAKOVIĆ OVO URADILA ZA ANU KOKIĆ! Pevačica za Kurir progovorila kako joj je promenila život

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja