TIHI RAT MILICE PAVLOVIĆ I PRIJE! Komentar Prijovićkinog fana sve započeo, a zbog ovoga vlada rivalitet između dve pevačice! ŠOK!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

TIHI RAT MILICE PAVLOVIĆ I PRIJE! Komentar Prijovićkinog fana sve započeo, a zbog ovoga vlada rivalitet između dve pevačice! ŠOK!

Stars -

Milica Pavlović i Aleksandra Prijović nikada nisu potvrdile da su u lošim odnosima, ali njihovi fanovi neprestano ratuju i rivalitet dve zvezde "oseća se u vazduhu", a razloga je mnogo.

Prijovičkin fan sada je pokrenuo pravu lavinu komentara, a rasprava je najpre počela na društvenoj mreži X, gde je Aleksandrin obožavalac napisao da ona nije kao Milica Pavlović i Jelena Karleuša, koje se skidaju. Na ovo su odmah reagovali Pavlovićkini fanovi koji su kao dokaz da ni "njihova Prija" nije fina i smerna, priložili Aleksandrinu fotografiju iz mladosti na kojoj je ona potpuno naga.

Naime, sporna fotografija stara je godinama, a nastala je, kao što se može videti, tako što se Aleksandra sama fotografisala.

Aleksandra Prijović Prija
foto: Printscreen

Ovim je započeo "tihi rat" dve popularne pevačice koje imaju mnogo sličnosti. Naime, obe su karijeru započele u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" u kojem nisu pobedile i karijeru su gradile same.

I Milica i Aleksandra potiču iz malih mesta unutar Srbije zbog čega su se susretale sa mnogo predrasuda i kritika.

A ono što je posebno interesantno je da su obe, Pavlovićeva i Prijovićeva zakazale koncerte u "Štark Areni" ove godine.

Razlike

Međutim, među njima je i mnogo razlika, najpre u tome što je Milica gradila karijeru isključivo sama, snimajući pesme i spotove od sopstvenog novca, s obzirom na to da iza sebe nije imala uticajnu porodicu. S druge strane, Aleksandra Prijović je najveću popularnost stekla kada se saznalo da se udaje za Filipa Živojinovića i da će na taj način postati deo porodice decenijama popularne Lepe Brene. Ulazak u familiju, Prijovićevoj je otvorio sva vrata, te je počela da snima visokobudžetne pesme i spotove i nije imala poteškoća da dobije hitove.

Milica Pavlović, Milica Pavlovic
foto: Damir Dervišagić

Osim ove razlike, svaka od njih bliska je sa jednom od dve najveće balkanske rivalke, pop divom Jelenom Karleušom i folk zvezdom Cecom Ražnatović. I dok je Milica najbolja Karleušina drugarica, Aleksandra je bliska prijateljica sa Cecom i njenom ćerkom Anastasijom.

Ipak, ovde se niz različitosti između dve pevačice ne završava i to će se najbolje pokazati na njihovim koncertima, na Aleksadrinom kojih je ukupno tri i koji su zakazani za 28, 29. i 30. septembar, kao i na Miličinom koji će održati 23. decembra ove godine. I dok će Aleksandrini koncerti, verovatno, biti zasnovani samo na njenim pesmama bez nekog skupog programa, na Miličinom spektaklu se očekuje kompletan program i nezaboravni performansi kao i svi njeni hitovi.

kurir.rs/informer

Bonus video:

01:51

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja