OVO SU RODITELJI KOJI SU STEKLI POPULARNOST PREKO DECE! Skandali i afere naslednika uvukle ih u javni svet i uništili PRIVATNOST
Foto: Printscreen, ATA images, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

FOTO

OVO SU RODITELJI KOJI SU STEKLI POPULARNOST PREKO DECE! Skandali i afere naslednika uvukle ih u javni svet i uništili PRIVATNOST

Stars -

Na našoj estradnoj sceni mnoge javne ličnosti postale su poznate zbog toga što su im roditelji i pre njihovog rođenja bili deo javnog života. Međutim, ono što je takođe česta situacija je to da i mnoga deca koja postanu javne ličnosti silom prilike uvedu i svoju porodice i partnere u svet estrade, pa u nekim slučajevima popularnost roditelja preko dece dovede do toga da i oni postanu javne ličnosti i da se vrlo često o njihovom privatnom životu piše i govori.

Mi vam sada predstavljamo one koji su stekli veliku popularnost preko dece.

Mira Bekvalac, majka Nataše Bekvalac verovatno nije ni slutila da će kada je njena ćerka odlučila da krene da se bavi estradom to uticati i na nju i da će postati jedna od najpoznatijih mama javnih ličnosti. Mira je medijima postala zanimljiva svojim savetovanjem ćerke, gde je često govorila o pevačicinom stajlingu i ponašanju. Novinari su krenuli da pišu o Miri a nekoliko puta je gostovala i u emisijama.

Mira Bekvalac, Nataša Bekvalac
foto: Prinstcreen/Instagram

Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, iako se dugi niz godina i pre nego što je njena ćerka postala poznata bavila pevanjem, nije imala tu sreću da postane popularna kao njena naslednica. Kako je medijima i publici Aleksandra bila sve zanimljivija tako je i njena majka dobila popularnost i postala jedna od najpoznatijih mama srpskih pevačica.

Borka Mihajlović
foto: Printscreen

Miljana Nikolić majka Ane Nikolić koliko god izbegavala medije i pažnju publike, zbog svoje ćerke često je glavna tema u medijima. Osim što se o njoj često piše zbog Ane, vrlo često i njen fizički izgled privlači pažnju javnosti. I sama pevačica često za svoju majku ume da kaže da izgleda savršeno.

Ana Nikolić, Miljana Nikolić, mama
foto: Damir Dervišagić

Taki Marinković, otac Maje Marinković je neko ko je ubedljivo najpopularniji roditelj javnih ličnosti na Balkanu. Taki od samog početka kada je njegova ćerka postala popularna, ne gubi vreme i vrlo uživa u popularnosti koju je dobio preko Marinkovićeve. On je uvek raspoložen za novinare, voli da sve komentariše, ali i da svoj privatni život da na tacni medijima, što publika i te kako voli.

Taki Marinković, Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

Branka Lazić, majka Darka Lazića sigurno nije ni slutila da će imati ogromnu popularnost preko sina, ali s obzirom da je Lazić jedan od najkontroverznijih javnih ličnosti i da stalno pravi neke probleme, mediji često moraju da nazovu upravo Branku kako bi dobili komentar o Darkovim detaljima iz privatnog života koje intrigiraju javnost. Nakon što se toliko puta oglašavala, mediji su nju takođe svrstali u javne ličnosti, pa i njen privatni život često je pod budnim okom javnosti.

Branka Lazić, Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

Osman Karić, takođe obožava svoju popularnost koju je dobio preko svog sina Stefana Karića pa vrlo rado na društvenim mrežama komentariše i svog sina, ali i sve estradne ličnosti bez dlake na jeziku. On obožava i konflikte sa javnim ličnostima, pa često ga u novinama i na portalima možemo naći u nekom sukobu.

Stefan Karić, Osman Karić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/ M. Jović

Bonus video:

02:57

DA NJU SLUŠAM, HODALA BI KAO ČASNA SESTRA! Nataša Bekvalac progovorila o svom autfitu crne mačke JEDNU STVAR zamerila novinarima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track