KOMŠIJE IZ BRESTAČA U ŠOKU ZBOG DARKOVE MAME I NJENOG DEČKA: To joj ne priliči, ovo je mala sredina, brzo se sve pročuje...
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/ Facebook

KOMŠIJE IZ BRESTAČA U ŠOKU ZBOG DARKOVE MAME I NJENOG DEČKA: To joj ne priliči, ovo je mala sredina, brzo se sve pročuje...

Stars -

Majka Darka Lazića, Branka Lzić, pronašla je sreću u ljubavi pored Dragana Paunović, a oboje su vezu potvrdili za domaće medije.

Branka trenutno živi u Brestaču, a njene komšije su sada progovorile o novopečenom paru. Kako kažu, nju ne viđaju često, a prvi put sa novim izabranikom su je videli na svadbi kod Darka.

- Branku ne viđamo često, bilo je veselo na svabi i drago nam je zbog Darka. A da li ima dečka, to sam videla u novinama i iskreno sam se zaprepastila. Ona je dosta povučena žena, ne znam kako je upoznala gospodina, ali njen život, njena stvar - kaže nam jedna njena komšinica.

Dragan Paunović
foto: Printscreen/ Facebook

Žena iz obližnjeg marketa nam kaže da je čula da je Branka našla nekog i da uživa u ljubavi posle smrti muža Milana.

- Milan je bio jako dobar čovek, i baš su se slagali on i Branka, ali eto, život je takav, ode čovek na onaj svet, a nije ni bio bolestan. Tuga. Priča se da je Branka našla nekog iz inostranstva, sad šta joj kažu sinovi nisam upućena, ali ovo je mala sredina i to se brzo pročuje i komentariše - rekla je ona.

Gospođa iz obližnje radnje nam je rekla da ih je prvi put videla na svadbi kod Darka Lazića.

Branka Lazić, Dragan Paunović, Darko Lazić
foto: Printscreen/ Facebook, Petar Aleksić, Filip Plavčić

- Branka dolazi kod nas u radnju, a na dan Darkove svadbe videli smo je prvi put sa tim čovekom. Izgleda da je i mlađi od nje, možda će da je odvede preko, on je iz Holandije, kako sam videla, ali da se udaje pod stare dane, to joj ne priliči - rekla nam je ona kratko.

Podsetimo, Branka za domaće medije tim povodom oglasila i kratko je prokomentarisala vezu sa dotičnim Draganom.

- Šta da vam kažem, ja ne volim da eksponiram svoj privatni život u javnosti. Super mi je u vezi sa Draganom. Srećna sam i ispunjena posle dužeg vremena - kroz osmeh je rekla Darkova mama.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:28

Darko Lazić samo suvozač

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track