MARIJA KARAN ŽIVI AMERIČKI SAN NAKON RAZVODA: Bivši muž joj kupio stan u Beogradu i plaća joj OGROMNU ALIMENTACIJU, a to nije sve!
Foto: ATA images

fatalna

MARIJA KARAN ŽIVI AMERIČKI SAN NAKON RAZVODA: Bivši muž joj kupio stan u Beogradu i plaća joj OGROMNU ALIMENTACIJU, a to nije sve!

Stars -

Mariju Karan verio je dečko Marko Gvozdenović, sin crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bio ministar u vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS, objavio je Kurir.

Marija Karan
foto: Dragan Kadić

Glumica iza sebe ima jedan propali brak. Ipak, posvećena je porodici i savršena je majka, ali finansijsku sigurnost joj pruža prvi suprug Džoel Lubin, koji redovno plaća alimentaciju za zajedničko dete. Producent je zbog ove ljubavi prešao u pravoslavlje i večao se u crkvi Ružica na Kalemegdanu. Zbog svadbe je u Srbiji tada stigla i mladoženjina porodica iz Amerike.

Venčanju je prisustvovao i britanski glumac i režiser Rejf Fajns.

Marija Karan, Svadba, Venčanje
foto: Dragan Kadić

Iako su prvobitno planirali da se venčaju na brodu, uz prisustvo mnogo većeg broja ljudi, Marija i Džoel su zbog situacije u Srbiji ipak odlučili da ceremonija bude skromnija. Kako su tada pisali naši mediji glumica se udala u venčanici koja je koštala 16.000 dolara. Ona je platila da se zavese u restoranu zamijene i taj trošak je bio oko 3.000 evra. Zvanice na svadbi zabavljala je Ana Kokić.

Ana Kokić
foto: Nemanja Nikolić

Lubin je jedan od najpoznatijih holivudskih agenata, i zastupa zvezde kao što su Tom Kruz, Ešton Kučer, Džeremi Rener, Dženifer Aniston i drugi. To nije sve. Marija je bivši muž pre dve godine pazario luks penthaus na Dorćolu za nju i sina koga su dobili u braku. Marija i mali Marko Leo donedavno su živeli u iznajmljenom stanu, dok se nisu preselili u pravi mali raj u srcu Beograda.

Kurir.rs

Bonus video:

01:15

PROBUDIMO SE, JA PLATIM RAČUNE, ČEKAM REDOVE... Suzana o jednom danu sa Sašom Popovićem: OVO su nam prve jutarnje teme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja