"NATAŠINO VREME JE PROŠLO, JA SAM POPULARNIJA!" Džehva na sve strane ogovara Bekvalčevu: Ovo je razlog zašto je NE PODNOSI
Foto: Nemanja Nikolić, Printskrin/Instagram

LJUBOMORNA

"NATAŠINO VREME JE PROŠLO, JA SAM POPULARNIJA!" Džehva na sve strane ogovara Bekvalčevu: Ovo je razlog zašto je NE PODNOSI

Stars -

Teodora Džehverović besna je na Natašu Bekvalac jer ju je ona nedavno zamenila kao članica žirija u jednom muzičkom takmičenju.

Prema rečima dobroobaveštenog izvora, Džehva ne može da se pomiri s činjenicom da je na njeno mesto sela Bekvalčeva, iako se sve do poslednjeg trenutka nadala da će i ove godine ona ocenjivati mlade muzičke talente u tom takmičenju.

Teodora Džehverović
foto: Printskrin/Instagram

- Teodora je ogorčena. Počela je na sva usta da ogovara Natašu i priča svima kako je njeno vreme prošlo i kako je ona mnogo popularnija i više kul od starije koleginice. Svi su šokirani njenim ponašanjem i time što je toliko ljubomorna na Natašu, koja nema veze s tim - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Nataša je dobila poziv od produkcije, koji je prihvatila. Uopšte nije imala nikakav problem s tim ko je sedeo pre nje u žiriju, ali očito da Teodori to smeta. Ne znam da li su te priče stigle i do Bekvalčeve, ali ona se sigurno neće naljutiti zbog toga. Svi koji su imali prilike da pogledaju ovaj šou saglasni su s time da se ona odlično snašla u novoj ulozi i da je mnogo bolja i zabavnija od Džehve - završava naš izvor.

Nataša i Teodora juče nisu odgovarala na naše pozive.

Nataša bekvalac
foto: Kurir

Podsetimo, Džehverovićeva se u poslednje vreme našla u centru više skandala, a poslednji u nizu bio je onaj kada je pretila šamarom maloletnom fanu, koji ju je udario po zadnjici dok je izazovno tverkovala u jednom klubu.

Nataša Bekvalac, Teodora Džehverović
foto: Nemanja Nikolić, Printskrin/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:58

Nataša Bekvalac izjava pred početak Karleušinog koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track