SEVE BESNELA ZBOG PAPARACA IZ KAFANE! Izjavila nam i SAUČEŠĆE, a prijateljima poručila: PRESEDNE mi svaki dolazak u BEOGRAD!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

novi skandal hrvatske pevačice

SEVE BESNELA ZBOG PAPARACA IZ KAFANE! Izjavila nam i SAUČEŠĆE, a prijateljima poručila: PRESEDNE mi svaki dolazak u BEOGRAD!

Stars -

Severina Vučković pokušala je da sakrije svoj dolazak u srpsku prestonicu, ali joj to ni ovog puta nije pošlo za rukom.

Hrvatska pevačica je u društvu svog menadžera Tomice Petrovića, producenta i prijatelja Filipa Miletića i prijateljice Sonje Dvornik prisustvovala svečanoj večeri povodom rođendana jednog modnog magazina, a zatim se uputila na nastup Indire Radić u jednom lokalu u Beton hali. Naš paparaco našao se na oba mesta.

Severina
foto: Damir Dervišagić

I dok je posle odlaska s večere bila dobrog raspoloženja, pa je tako i ispozirala našem fotografu, Seve se jako iznervirala nakon što je primetila oštro oko našeg paparaca ispred lokala u koji je htela da ode privatno u provod.

Severina
foto: Kurir

Čim je videla bliceve foto-aparata, upitala je o kom mediju se radi, a kad smo joj saopštili da je u pitanju Kurir, kratko je, pokušavajući da bude duhovita, prokomentarisala:

- Moja sućut! (saučešće) - nakon čega je žustrim koracima, sakrivši lice tašnom, uletela u lokal.

00:11

Severina se krije od medija

Severina se s prijateljima smestila za sto tik uz binu. Iako se u početku smeškala, te je delovalo da je uživala u Indirinoj pesmi "Zmaj", vrlo brzo su svi iz njenog društva s njom na čelu negodovali kada su videli da ih naš paparaco snima. Vučkovićevu je ovo toliko iznerviralo, kako nam je ispričao izvor s lica mesta, da nije htela da ostane do kraja. U jednom momentu je ustala i rekla svojim ljudima za stolom da krenu za njom, što su oni odmah i uradili.

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

- Seve je rekla da je bolje da nije dolazila i da joj svaki put presedne dolazak u Beograd. Sve bi bilo super da nije videla paparaca ispred lokala, koji, na kraju krajeva, tu nisu ni došli zbog nje, već zbog Indire i njene koleginice Jane Todorović, koja je te noći takođe uživala u Radićkinom nastupu. Sve vreme je gunđala idući ka kolima, koja su parkirali na obližnjem parkingu, a najviše ju je tešio Filip. Zagrlio ju je i više puta joj je govorio da se smiri i ne nervira - završava naš izvor.

Severina
foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Severina se ovog leta više puta našla na meti našeg paparaca, pa tako i na Crnogorskom primorju, kada smo je fotografisali ispred jednog luksuznog hotela, i to nakon skandaloznog performansa koji je održala u dvorištu Biljarde na Cetinju povodom proslave 200 godina od rođenja Petra Petrovića Njegoša. O tome je brujao ceo region, a ona se nijednom nije oglasila.

Severina
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

00:17

Severina u Beton hali snimala spot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track