OVO SU RODITELJI MARIJE KARANA! Otac joj je vrlo UGLEDAN SRBIN, a tek da joj vidite MAJKU, vidi se na koga je LEPOTICA
Marija Karan, Foto: ATA Images

zanimljivo

OVO SU RODITELJI MARIJE KARANA! Otac joj je vrlo UGLEDAN SRBIN, a tek da joj vidite MAJKU, vidi se na koga je LEPOTICA

Stars -

Marija Karan je, bez sumnje, jedna od naših najlepših glumica, a iako je veoma aktivna na društvenim mrežama, pratioci nemaju često priliku da vide najbliže članove porodice.

Međutim, glumica je jednom prilikom podelila fotografiju sa ocem Stevom Karanom, doktorom iz Like koji je u najvećoj meri zaslužan za uspeh atraktivne glumice, a na njenom profilu na Instagramu može se naći i slika Marije Karan sa majkom.

Marija Karan
foto: Instagram/marakaran

Zapravo, Marija je najpre želela da sledi očeve stope i da se bavi medicinom, zbog čega je upisala Zemunsku gimnaziju prirodni smer, međutim već na trećoj godini shvatila je da je zanimaju drama i poezija te je krenula na časove u "Dadov", što je odredilo njen dalji put.

Njenu majku pogledajte ovde.

Iako isprva ni otac ni majka, koja je takođe u medicini, nisu bili za to da se Marija bavi neizvesnom profesijom, naposletku, videvši kolika je njena želja, su je podržali i danas su njen najveći oslonac.

Njenog oca pogledajte ovde.

Marija Karan
foto: Nemanja Nikolić

- Kad sam spomenula da ću da se bavim glumom rekli su: "Ne nikako". Za njih je to bio svet koji nisu razumeli, koji je dosta stran i apstraktan. Međutim, danas su ponosni na mene i na život koji sam napravila u inostranstvu - rekla je glumica, koja ne krije da sve što joj se na profesionalnom ali i privatnom planu dogodi voli da podeli sa roditeljima.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

02:38

MAKRO ŽESTOKO POTKAČIO GLUMICU: MARIJA KARAN KAO LJUPKA STEVIĆ! Njeno ponašanje za posmatranje i treba da je RAZVLAČE po medijima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track