SIMBOL MOĆI JOVANE JEREMIĆ BACIO SENKU NA EMISIJU! Ovaj komad naterao je gledaoce da ne skidaju pogled sa njenih grudi (FOTO)
Foto: Printscreen

SIMBOL MOĆI JOVANE JEREMIĆ BACIO SENKU NA EMISIJU! Ovaj komad naterao je gledaoce da ne skidaju pogled sa njenih grudi (FOTO)

Stars -

Počela je emisija "Novo vikend jutro", a voditeljka Jovana Jeremić ponovo je izazvala veliku pažnju svojim stajlingom. Jovana se ovog jutra pojavila u teget plišanoj haljini, a svi su gledali u njen dekolte.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

Naime, Jovana je ovog jutra na sebi imala zanimljivu ogrlicu u obliku škorpije, koja je napravljena od belog i žutog zlata. Opšte je poznato da je popularna voditeljka Škorpija u horoskopu i ovo često ističe u emisijama, te ne čudi što se odlučila za ovu simboliku.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

ŽENE ŠKORPIJE

Žene rođene u znaku Škorpije su često smatrane najvećim zavodnicama zodijaka. One su prirodne plavuše, negovane i otmene, koketne i svesne sebe i svog “uticaja” na okolinu. Iako na prvi pogled mogu delovati ravnodušno pa čak i “hladno”, u svojoj unutrašnjosti se odlikuju velikom temperamentnošću, skrivenim željama i senzibilnošću.

Žene Škorpije su vrlo osetljive i emotivne. One su vrlo sposobne da se dobro kontrolišu, i ne vole da se svađaju i ulaze u raspravljanja jer pre svega smatraju da su ona potpuno nepotrebna i da predstavljaju uzaludno trošenje energije1. U svojim shvatanjima međuljudskih odnosa, žena Škorpija je vrlo neobjektivna, i odlikuje se velikom svojeglavošću i potrebom da uvek i bez izuzetka ona bude ta koja je u pravu. Ženske osobe rođene u znaku Škorpije, mogu u određenim situacijama da budu veoma požrtvovane i saosećajne.

Omiljeni odevni predmeti žena Škorpija su firmirana garderoba, elegantne večernje haljine od čipke, kvalitetne brendirane torbe i cipele. Omiljene boje žena škorpija su bordo, teget, crna, crvena, “trula višnja” i tamno ljubičasta. Omiljeni nakit žena škorpija je srebro, crveno zlato i kristali.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

00:14

Jovana Jeremić u uskoj haljini sa dekolteom do pupka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja