Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića odigralo se pre više od pet godina, a i danas pojedini detalji izazivaju pažnju. Jedan od njih je, svakako, Aleksandrina venčanica.

aleksandra-prijovic-10082023-0002.jpg
ATA images 
foto: Ata images

Aleksandra je promenila nekoliko haljina tog dana, ali najveću je pažnju, ipak, privukla prva.

Mnogi su komentarisali da njena venčanica, boje slonovače, sa dubljim dekolteom i reljefnim detaljima izgleda kao da ju je nosio neko iz kraljevske porodice. Kako se tada pisalo, venčanicu je radila jedna domaća dizajnerka, a materijal je naručen iz Italije.

Kurir VENČANICA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ KOŠTALA JE 50.000€: Izgledala je kao princeza iz bajke, a ovo je privuklo najveću pažnju (FOTO)

Aleksandra je, kao i mnoge devojke, imala zamisao kako će izgledati na dan svog venčanja, a to joj se očigledno ostvarilo.

- Volela bih da venčanica bude poput onih iz bajki. Imam zamisao da bude dugačka, elegantna, ali i moderna. Svakako ću imati još jednu haljinu u koju ću se presvući u nekom trenutku, jer želim da se osećam komotno tokom celog dana. Želim da tog dana izgledam najlepše do sada, uostalom, kao što to želi svaka mlada - rekla je Aleksandra svojevremeno, nekoliko meseci pred venčanje.

whatsapp-image-20180621-at-13.18.12.jpg
Zorana Jevtić 
foto: Zorana Jevtić

Ono čime je Aleksandra ceo izgled začinila bio je dugačak veo, sa dijademom u kosi, ali i diskretan bidermajer.

Inače, postojale su brojne spekulacije o tome koliko je koštala venčanica, a navodilo se da je zbog svega iskorišćenog - od nabavke materijala preko šivenja do sitnih detalja, koštala i do 50.000 evra.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

Kurir TV JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača