NEVEROVATNO IZNENAĐENJE U DIVNOM ŠOU: Uključio se u emisiju i rekao poznatoj pevačici: TI SI ĐAVO KAO I JA! Znam da ćeš da ODUVAŠ!
Foto: Petar Aleksić

kurir tv

NEVEROVATNO IZNENAĐENJE U DIVNOM ŠOU: Uključio se u emisiju i rekao poznatoj pevačici: TI SI ĐAVO KAO I JA! Znam da ćeš da ODUVAŠ!

Stars -

Ove subote u emisiji "Divan šou" kod voditelja i novinara Ivana Gajića gostovale su Beti Đorđević i Lepa Lukić pevačice koje su obeležile jednu i epohu i ostavile za sebe muzička ostvarenja koja se i danas slušaju.

Lepa Lukić, Beti Đorđević, Ivan Gajić, Divan Šou
foto: Petar Aleksić

Đorđević, koja je u jednom momentu bila na vrhuncu slave, pa se povukla sa muzičke scene na trideset godina, kaže da u periodu te pauze nije mislila da će se ikada više vratiti muzici.

00:41

BETI ĐORĐEVIĆ, LEO MARTIN, BOBA... Kako je to nekad izgledalo

- Vreme je čudo, mnogo sam patila i u svim tim mukama, nakon svega, počeli su razni angažmani, i eto time se zaokupiram tako da ne mislim o lošem. Vreme ne leči sve. Imam teške momente u životu kada mislim da mi je sve potonulo. Ako ćeš da živiš moraš da se potrudiš, a ja sam skromna. Meni malo treba da osetim taj neki trenutak sreće - rekla je Đorđević.

SRPSKA ELA FICDŽERALD:

Svoj prvi singl objavila je 1974. godine, na kome su se našle pesme "Kraj moje tuge" i "Noć je lepša s tobom". Do početka 80-ih godina objavila je još desetak singlova. Veliku popularnost doneo joj je hit "Počnimo ljubav ispočetka" koju je prvi put izvela 1976. godine na festivalu Beogradsko proleće.

Dok, nasuprot, Lepa Lukić ističe da je uvek bila srećna.

Lepa Lukić, Beti Đorđević, Ivan Gajić, Divan Šou
foto: Petar Aleksić

- Nije važno ako završiš tri fakulteta ako nisi mudra - ništa. Kada me puste da pevam na berbi grožđa ja pevam i najsrećnija sam bila. Izađem, pevam pet pesama ne može niko da peva od mene... Sama sam se izborila i tako dobila ponudu za snimanje - rekla je Lukić i dodala:

- Kako da ne budem srećna!

Ivan Gajić je spremio iznenađenje za Lepu Lukić. U emisiju se uključio Era Ojdanić i poželeo Lepi Lukić sve najlepše povodom koncerta koji treba da održi:

03:20

ERA OJDANIĆ O LEPOJ LUKIĆ

- Lepa, želim ti divan koncert, ti si đavo kao i ja! Znam da ćeš da oduvaš! - poželeo je Ojadnić poznatoj pevačici.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track