EVO KAKO STANIJA LEČI TUGU! Starleta dala sebi oduška i bez zadrške odrešila kesu, ovo još NISTE VIDELI (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

ŽENSKE STVARI

EVO KAKO STANIJA LEČI TUGU! Starleta dala sebi oduška i bez zadrške odrešila kesu, ovo još NISTE VIDELI (FOTO)

Stars -

Stanija Dobrojević od nedavno je u žiži javnosti zbog veze sa Asminom za koga nije znala da je oženjen, kako tvrdi njegova bivša partnerka koja je aktuelni učesnik Elite.

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić
foto: screenshot

Starleta je objavila veridbu, bila nikad srećnija, ali idila je trajala do početka rijalitija kada se pojavila Aneli Asmić koja je iznela sve detalje i tvrdila da je Stanija ipak sve znala.

Skoro mesec dana traju prepucavanja i nagađanja, a Dobrojevićeva je ubrzo odlučila da stavi tačku na odnos sa muškarcem sa kojim je izgubila bebu i planirala budućnost.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Stanija se povukla iz medija, spakovala kofere i otišla u Kinu kako bi se sklonila od skandala u koji je upala. Na internetu su se pojavile spekilacije o pomirenju sa Asminom koji tvrdi da će se boriti za njenu ljubav bez predaje, ali se ona ovim povodom nije oglašavala.

Starleta definitino ima način da lakše prebrodi kompletnu situaciju, te je na Instagramu objavila kako izgleda njen šoping, u kome nije ni malo štedela.

1 / 6 Foto: Printskrin/Instagram

Stanije je sebi nakupovala sebi sve što je poželela, a onda se i kačila na stori sve stvari koje su joj vratile osmeh na lice.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja