LEPOTA KOJA JE ZAVELA FIDEL KASTRA: Tašta Gorana Bregovića važila je za najlepšu Sarajku, evo kako danas izgleda! (FOTO)
Foto: Nemanja Pančić

LEPOTA KOJA JE ZAVELA FIDEL KASTRA: Tašta Gorana Bregovića važila je za najlepšu Sarajku, evo kako danas izgleda! (FOTO)

Stars -

Dženana Sudžuku, supruga Gorana Bregovića, se retko kad pojavljuje u javnosti. Njih dvoje su u braku od 1993. godine i dobili su tri ćerke. Dženana se bavila manekenstvom i važila je za jednu od najlepših devojaka u Sarajevu, a njenu lepotu nasledile su ćerke Ema, Una i Lula.

Goran Bregović
foto: ATA Images

Da "krušna ne rađa jabuku", potvrđuje i izgled Bahre, Dženanine majke. Tašta poznatog muzičara i danas privlači ogromnu pažnju, a stare Sarajlije je znaju kao lepoticu na koju je "pao" i Fidel Kastro.

Goran Bregović
foto: Printskrin/Instagram

- Starije Sarajlije znaju da je Bahra Sudžuka bila najveća lepotica. Kada je jednom dolazio Fidel Kastro on je video kako je ona lepa i neko cveće su dali njemu i on je uzeo to ćvece i dao Bahri - ispričao je Milomir Marić svojevremeno.

Njena unuka Una Bregović je svojevremeno na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa bakom, za koju mnogi kažu da je dama kakva se retko sreće. Na fotografiji je Bregovićeva tašta u kućnom izdanju, ali uredne frizure, sa diskretnom šminkom i nalakiranim noktima.

Kurir.rs/Hello

Bonus video:

05:27

GORAN BREGOVIĆ: Vučiću nikada neću zaboraviti što je bio uz mene kada mi je bilo najteže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track