SANJIN POBEGAO IZ ELITE ZBOG MILENE KAČAVENDE?! Oglasio se njegov prijatelj i progovorio o Horvatovom napuštanju rijalitija!
Foto: Printscreen

ovo je istina

SANJIN POBEGAO IZ ELITE ZBOG MILENE KAČAVENDE?! Oglasio se njegov prijatelj i progovorio o Horvatovom napuštanju rijalitija!

Stars -

Takmičar "Elite" Sanjin Horvat nekoliko dana pokušava da pobegne iz rijalitija, a sinoć mu je to i uspelo. Naime, on je samoinicijativno napustio "Elitu" tako što je izašao kroz kapiju.

Sanjin Horvat
foto: Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević je gledaocima, ali i takmičarima rijalitija saopštila odluku Velikog šefa. Sanjin je hitno diskvalifikovan i televizija Pink će podneti tužbu protiv njega. Kazna za ovo iznosi 50.000 evra.

Njegov drug Toni oglasio se da domaći medij i priznao da je razočaran zbog njegovog poteza.

- Još neverujem da je to napravio, dečko je pratio Zadrugu pet godina, ne shvatam šta mu se desilo. Nismo se čuli, mislim da još uvek nije došao do mobilnog telefona, nisam zvao njegovu porodicu, verovatno su svi u šoku zbog ovoga što je uradio - govorio je Sanjinov prijatelj.

Milena Kačavenda
foto: Kurir

Mnogi smatraju da je Sanjin pobegao zbog emocija prema Mileni Kačavendi, a njegov drug ne misli da je to pravi razlog.

- Nije Milena razlog, mislim da je devojka iskreno. Ne bi mu bio u koži sad, ogromna je kazna, ajde da je prošlo bar šest meseci nego nije ni mesec dana - završio je vidno neraspoložen Toni.

Kurir.rs/Republika/Espreso

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track