"KAKO SAM SA PAMELOM ANDERSON PRAVIO AJVAR" poznati glumac otkriva u emisiji "Pusti brigu": Znate li kako ona peče paprike!?
Pusti brigu, Foto: Collection ChristopheL / AFP / Profimedia, Miodrag Jevtić, Shutterstock

kurir tv

"KAKO SAM SA PAMELOM ANDERSON PRAVIO AJVAR" poznati glumac otkriva u emisiji "Pusti brigu": Znate li kako ona peče paprike!?

Stars -

U emisiji "Pusti brigu" koja se prikazuje svake nedelje u 17 sati i 15 minuta na programu Kurir televizije, voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je glumce Natašu Aksentijević, Dušana Kaličanina, Predraga Pedju Damjanovića, koji su ispričali zanimljivosti iz svog života.

Ljiljana Stanišić, pusti brigu
foto: Miodrag Jevtić

Kaličanin nakon što je ispričao gde je i kako išao zbog svog posla, podelio je sa gledaocima jednu vrlo zanimljivu priču o njegovom poznanstvu sa Pamelom Andersen i Nikol Kidman:

- Nataša i ja smo pregovarali za jedan inostrani film. Ona nije htela da ide, a ja sam otišao na snimanje. Krećem ja na aerodrom i tamo su me zaustavili. Pamela je bila na istom aerdromu i producenti su je zamolili da ona mene pokupi. Pem je došla i uputili su je da kaže da me zna i da se družimo. Desilo se da je Pamela trebalo da glumi na u nekom drugom filmu, i jednom prilikom, pošto je ona veliki ljubitelj ajvara, pozvali smo je da vidi šta je ajvar. Ljuštila je paprike, pravila ajvar, i znate šta? Znate li kako Pamela Andersen peče paprike! - ispričao je Kaličanin i dodao:

Pamela je bila ključna osoba koja me je pomogla da se uđem u Ameriku," kaže Nikola. "Njeno poznanstvo sa producentima je bilo odlučujuće. Pored toga, imamo zajedničku strast prema srpskoj kulturi, uključujući i omiljeni srpski specijalitet - ajvar.

02:09

KAKO SAM SA PAMELOM ANDERSEN PEKAO AJVAR poznati glumac otkriva u emisiji Pusti brigu: Znate li kako ona peče paprike!?

Peđa je priču potvrdio i ispričao da on ima gorušicu, od ajvara iako ga mnogo voli.

Kuvar Deki, je podsetio da je ajvar dobio naziv po kavijaru, kao srpski kavijar, jer u delovima Srbije gde je nastao, on navodno nije bogat ribom i nema riblje ikre, pa je tako nastao ajvar.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:16

Kudra iznenadio voditeljku emisije Pusti Brigu na Kurir TV i poklonio joj tortu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track