PRVI I JEDINI RIJALITI POBEDNIK BEZ SKANDALA, TUČE I SVAĐA! Sećate li se Ivana Ljube iz Velikog brata, evo gde je danas!
Foto: Printscreen

nekad i sad

PRVI I JEDINI RIJALITI POBEDNIK BEZ SKANDALA, TUČE I SVAĐA! Sećate li se Ivana Ljube iz Velikog brata, evo gde je danas!

Stars -

Prvi pobednik "Velikog brata", Ivan Ljuba, radi u muzičkoj školi kao profesor klavira i veliki je ljubitelj esktremnih sportova.

Gledaoce je osvojio inteligencijom, smirenošću i dobrotom, a odmah nakon završetka sezone je potpuno nestao iz javnosti.

Ivan Ljuba
foto: Printscreen/Facebook

Prvi pobednik rijalitija koji je 2006. godine "zaludeo Srbiju", ostao je upamćen kao jedan od najpametnijih učesnika rijalitija ikada.

Dobio je 100.000 evra, dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu, nakon čega se posvetio onome što najviše voli - muzici.

Ivan Ljuba

Nakon pobede se u potpunosti posvetio karijeri pijaniste, a odmah po izlasku iz kuće imao je koncert sa Beogradskom filharmonijom.

Beograđani ga često viđaju kako vozi bicikl na ulicama prestonice, a nedavno ga je i Kurir sreo na ulicama Beograda.

Godinama se profesionalno bavi paraglajdingom, pa je leteo na preko 2.000 metara u Turskoj i Grčkoj.

Ivan Ljuba
foto: Kurir

Ivan, sada ima 41 godinu, ostaće upamćen kao jedini u istoriji domaćih rijalitija koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track