PEVAČI ZAKAZALI TEZGE ZA NOVU GODINU!Prijovićka uzima 50.000 evra, Radanović 30.000, Rada 25.000, Lazić i Tea po 20.000
Foto: Ana Paunković, Kurir televizija, Pritnscreen/Prva, Dragana Udovičić, Printscreen/Zadruga

Estrada trlja ruke

PEVAČI ZAKAZALI TEZGE ZA NOVU GODINU!Prijovićka uzima 50.000 evra, Radanović 30.000, Rada 25.000, Lazić i Tea po 20.000

Stars -

Aleksandra Prijović, Svetlana Ceca Ražnatović, Darko Lazić, Andreana Čekić, Rada Manojlović, Slobodan Radanović, Tea Tairović, Sanja Vučić, Barbara Bobak nedavno su zvanično zakazali tezge za doček nove 2024. godine.

Sanja Vučić, Tea Tairović, Svetlana Ražnatović, Darko Lazić
foto: Printscreen/Ami Dži šou, Kurir, Ata Images, Nemanja Nikolić

Ova vrsta zabave predstavlja posebnu euforiju i mnoge interesuje gde nastupaju poznate zvezde 31. decembra.

A po svemu sudeći doček naredne godine biće najuzbudljiviji do sada kad je reč o pevačima. Beograd kao glavna prestonica nudi veliki broj različitih mesta koji organizuju doček i često nije lako odabrati savršeno mesto. Za ovu priliku vlasnici klubova, restorana izdvajaju poseban budžet za estradu. Neki pevači već su dogovorili angažmane u glavnom gradu.

Rada Manojlović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Cene "običnih" tezgi su znatno skočile od prošle godine, pa samim tim i novogodišnje koje su i inače nekoliko puta više. Više izvora bliskih estradi potvrdilo je za medije ovu informaciju, a ono što svi kažu jeste da je potražnja bez obzira na to, velika. Njihovi honorari će vas šokirati.

Darko Lazić, Barbara Bobak
foto: Zorana Jevtić

Trenutno najtraženija pevačica je snajka Slobodana Bobe Živojinovića i Lepe Brene. Ona prati trend sa cenama, pa je vrednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noci ove godine skočila sa 40.000 evra na 50.000. Nastupiće u prestoničkom hotelu. Sloba i Barbara zajedno nastupaju, kao i kumovi Andreana i Drako. Doduše na različitim mestima, ali svo četvoro su u prestonici. Radanović će za tu noć biti bogatiji za 30.000 evra,a njegova koleginica Barbara 10.000. Kod Darka je malo drugačija situacija. Njegov nastup je oko 20.000 evra, a njegove kume 15.000.

Slobodan Radanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tea je tezgu dogovorila u Hrvatskoj i to za 20.000 evra. Manojlovićeva naplaćuje 25.000 evra, dok je nekadašnja predsavnica Srbije na Evroviziji, Sanja Vučić ugovorila nastupa za 15.000. Ipak, Svetlana Ceca Ražnatovic i dalje je rekorderka. Pevačica će i ove godine, kada bude zakazala koncert za doček, naplatiti angažman u visini od čak 100.000 evra.

Sanja Vučić
foto: Printscreen

I ostali pevači sa estrade polako, ali sigurno ugovaraju tezge i njihovi honorari kada zvanično budu objavili gde pevaju biće poznati javnosti.

Stars, naslovna, Stars naslovna
foto: Kurir

Ljiljana Stanišić

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track