Najnovije vesti

BIO JE NAJVEĆI ZAVODNIK NA ESTRADI, A DANAS KAŽU DA JE PROPAO! Prodaje što je godinama sticao, a deca ne žele da se BAKĆU s tim
Foto: Printscreen/Youtube

tri puta se ženio

BIO JE NAJVEĆI ZAVODNIK NA ESTRADI, A DANAS KAŽU DA JE PROPAO! Prodaje što je godinama sticao, a deca ne žele da se BAKĆU s tim

Stars

Folker Kemal Malovčić je na proleće napunio 77 godina, a za njim je uspešna, višedecenijska karijera. U jednom od poslednjih intervjua pričao je o odluci da proda lokal koji je dugo posedovao.

- Rešio sam da prodam diskoteku koju sam držao. Na gornjem spratu je stambeni deo, a na donjem diskoteka. U diskoteci se nalazi i pokretna bina, kompletan inventar, dakle onaj ko se odluči na kupovinu ima sve spremno za rad. Oko diskoteke se nalazi i 11 duluma zemlje, ima veliki parking. Deca ne žele iz inostranstva da dolaze i time se bave. Ako ne uspem da prodam diskoteku, nastaviću da se bavim istim poslom. Kažu da sam propao, međutim, ja se bavim pevačkim poslom preko 50 godina i sve mi je dosadilo. I pored toga što sam u penziji, ljudi stalno zovu da dođem i pevam. Zarađujem od autorskih prava na Jutjubu, malo od autorskog dela što mi daje Sokoj i imam neka primanja u Bosni. Sva sreća pa sam na vreme počeo da uplaćujem penziju u Austriji. Od '95. imam njihovo državljanstvo i sada uživam njihovu penziju - rekao je tada Kemal Malovčić.

Kemal Malovcic
foto: Printscreen/Youtube

- Ceo svet sam proputovao, borio se, podizao i gradio. Na kraju shvatim da je zdravlje na prvom mestu. U ona srećna vremena je bilo bolje, hit i karijera su išli spontano. Ako nisi imao dobru pesmu, nisi mogao ništa ni da napraviš. Zaborave te i ne postojiš više.

On tvrdi da deca ne žele da se bave njegovim poslom. Tri sina, kao i ćerka, krenuli su svojim putem.

- Deca neće da nastave da se bave mojim poslom. Žive u Beču, završili su razne škole. Najstariji sin završio je školu za IT stručnjaka, ćerka se bavi glumom, snimila je dva albuma, ali je odlučila da privremeno napusti pevanje. Drugi sin studira, dok je treći završio trgovačku školu i on je šef špara u Austriji - poručio je bio Malovčić.

Edita, Kemal Malovčič
foto: Printscreen

Folker je osamdesetih godina prošlog veka važio za velikog zavodnika na estradi, a godine su danas učinile svoje. O njegovom ljubavnom životu mnogo se pisalo, a on priznaje da je žena u njegovom životu bilo na pretek. Kemal se prvi put oženio 70-ih godina, a prvo dete, ćerku Editu, dobio je davne 1978. godine. Iz trećeg braka dobio je troje dece, sinove Dženana, Kenana i Adina.

- Privedem devojku, a pročuje se da sam se oženio. Hodam sa curom, a narod kaže oženio se Kemo. Pevam najžešće orijentale, a neki novinari iz Beograda kažu da sam studirao veronauku u Bagdadu. Kakva crna nauka, u mladosti nisam imao da odem ni do mog rodnog grada. Babo rudar, a nas osmoro dece - pričao je on.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track