COBI USAMLJEN POSLE RASKIDA! Reper sam šeta po Beogradu, potonule mu sve lađe nakon KRAHA ljubavi s blogerkom! KURIR PAPARACO
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

tužan

COBI USAMLJEN POSLE RASKIDA! Reper sam šeta po Beogradu, potonule mu sve lađe nakon KRAHA ljubavi s blogerkom! KURIR PAPARACO

Stars -

Slobodan Veljković Cobi očito samuje otkad je raskinuo višegodišnju vezu s blogerkom Jelenom Nikolić, poznatijom kao Cobeliks.

Repera je naš paparaco uslikao tokom šetnje Knez Mihailovom ulicom u nedelju ujutru. On se odlučio za opušten autfit: šorts i patike, a pošto je tog jutra u Beogradu bilo malo hladnije nego inače, nosio je i duksericu.

Slobodan Veljković Coby, Slobodan Veljković Cobi
foto: Kurir, L.D.

Cobi nije mario za radoznale poglede slučajnih prolaznika, pa je tako koračao laganim koracima najpoznatijom beogradskom ulicom. Ubrzo je svratio u jedan kafić, na kaficu za dobro jutro, a mi smo ga pustili da na miru uživa sam sa sobom u pauzi mnogobrojnih projekata koje priprema u skorije vreme.

Podsetimo, Cobi i Cobeliks su raskinuli ovog proleća, iako su važili za jedan od najskladnijih parova na našoj sceni. Reper je hteo da sve prođe tiho i bez pompe, ali odalo ih je to što se više nisu pratili na društvenim mrežama, odakle su uklonili sve zajedničke uspomene.

Slobodan Veljković Cobi, Jelena Nikolić, Cobeliks, Nemanja Vico
foto: Dragana Udovičić, Printscreen/Instagram

Ipak, blogerka nije dugo samovala, pa je ubrzo nakon raskida uplovila u romansu s vaterpolistom Nemanjom Vicom, od kog se do danas ne odvaja.

- Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke - rekao je tada Cobijev prijatelj.

Slobodan Veljković Coby, Slobodan Veljković Cobi
foto: Kurir, L.D.

Inače, zanimljivo je da je skoro svaka Cobijeva pesma pesma počinjala rečenicom: "Cobi, jesi ti radio traku?", koju je izgovarala baš Jelena, ali i to se promenilo nakon raskida.

Stars, naslovna, Stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:08

Cobi ima lutku kao nekad Brena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track