ANA NIKOLIĆ VERUJE U DREVNE METODE! Maže otrov s LEĐA ŽABE da ne bi išla na kliniku za ODVIKAVENJE! Detalji AMAZONSKE terapije
Foto: ATA images, Shutterstock

ANA NIKOLIĆ VERUJE U DREVNE METODE! Maže otrov s LEĐA ŽABE da ne bi išla na kliniku za ODVIKAVENJE! Detalji AMAZONSKE terapije

Stars -

Pevačica Ana Nikolić navodno je odložila odlazak na privatnu kliniku za odvikavanje od alkohola, pa sada hoće da proba otrov amazonske žabe!

Paraćinka je čula da je sluz s kože kambo žabe, životinje koja živi duboko u šumama Amazona, do te mere delotvorna da može brže da joj pomogne u izbacivanju toksina iz tela nego boravak u bolnici, pa planira da proba drevnu metodu.

Ana Nikolić
foto: ATA images

- Ana je od drugarice koja je posetila amazonsku šumu čula kako radi otrov žabe, pa je rešila da proba detoks. U pitanju je metoda koju primenjuju meštani iz ovog kraja, a koja intenzivno detoksikuje telo. Ljudi koji znaju da primenjuju ovu metodu na koži čoveka naprave male ogrebotine, dovoljno duboke da otrov uđe kroz kožu, ali da rana ne krvari - priča nam izvor blizak pevačici i dalje otkriva:

amazonska žaba
foto: Shutterstock

- Kad se koža osobe koja hoće da primeni detoks spremi, tada se pažljivo uzima sluz s leđa kambo žabe. Polako se nanosi i brzo deluje, pa osoba koja se podvrgava detoksu odmah oseti prve simptome, a ubrzo se javlja i povraćanje.

Ana je prvo bila šokirana načinom na koji se radi detoks, ali je shvatila da joj je bolje da istrpi ovu metodu nego da bude zatvorena na privatnoj klinici.

kurir.rs/republika.rs

Bonus video:

02:08

ANA NIKOLIĆ PALA NIZ STEPENICE! Pevačica doživela peh kad je izlazila iz stana, pa zakasnila na važan događaj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track