"SREĆNA SAM ZBOG BEBE, NEĆU DA ČUJEM ZA NJEGA" Aleksandra progovorila o Filipu, Slovenka besna ko ris: Ova tema me sad ne zanima
Foto: Printscreen/Magazin In, Nenad Kostić

haos ne jenjava

"SREĆNA SAM ZBOG BEBE, NEĆU DA ČUJEM ZA NJEGA" Aleksandra progovorila o Filipu, Slovenka besna ko ris: Ova tema me sad ne zanima

Stars -

Kao bomba odjeknula je vest da je Aleksandra Nikolić u drugom stanju, a nakon priznanja lepih vesti, za domaće medije progovorila je o bivšem vereniku i ocu svog deteta.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Filip Car i te kako za to sve zna. Upućen je odavno u tu situaciju. Ali sad ne razmišljam o njemu. Sve trčim da se pomirim sa njim. Srećna sam zbog bebe, neću da čujem za njega - rekla je Aleksandra.

Filip Car, Maja Marinković, Aleksandra Nikolić
foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić, Printscreen/Instagram

Nakon toga oglasila se i njena majka Slovenka, koja je vidno uznemireno reagovala na prepiske koje su ugledale javnost.

Ipak, iako priznaje da je srećna zbog ćerkine trudnoće, nije želela detaljnije da priča o tome.

- Ja to ne bih ništa komentarisala, čula sam da je trudna - poručila Slovenka, a na pitanje da li je srećna što će postati baka odgovara:

Aleksandra Nikolić, Slovenka Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

- Ne želim da pričam o tome, zovite Aleksandru pa sa njom pričate. Znate da uvek o svemu hoću da pričam, ali ova tema me sad ne zanima - zaključuje Slovenka.

Filip Car i Aleksandra su, podsetimo, početkom avgusta okončali vezu, nakon čega se ona povukla iz javnosti i kako kaže, okrenula duhovnom životu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track