ISPLIVALE PREPISKE I PLJUVAČINE FANOVA FILIPA CARA: Urnisali Aleks na rate, Nikolićeva više neće da ćuti "Od sad sve ide javno"
Foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

ISPLIVALE PREPISKE I PLJUVAČINE FANOVA FILIPA CARA: Urnisali Aleks na rate, Nikolićeva više neće da ćuti "Od sad sve ide javno"

Stars -

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić juče je potvrdila informaciju da je u trećem mesecu trudnoće, kao i da čeka ćerku sa bivšim verenikom Filipom Carem.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Nakon što se saznalo da je Aleks trudna, na društvenim mrežama nastao je opšti haos, a prvo je Maja Marinković objavila privatne prepiske sa Carem, te otkrila da joj je on više puta pisao dok je bio sa Nikolićevom u vezi, kao i da je pobednicu "Zadruge 6" prevario.

Međutim, Maja nije jedini problem koji Aleks ima na drušvenoj mreži Instagram, već i žene koje su Filipova podrška. Nikolićeva se dokopala prepiski, u kojima je Carevi fanovi komentarišu, kao i sve što se izdešavalo u njihovom ondosu, pa je odlučila da sve obelodani i javno im odgovori.

- Čuvenova Filipova moderatorka sa TikToka koja ovako priča o meni i palje mi Filipove molebane da se ne palim na TikTok. Divne neke žene. Od sad sve ide javno - napisala je Aleks uz prepisku koju je podelila.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Ljuta je kao ris - napisala je jedna od žena u grupi, dok je druga strahovala da gleda šta će Aleks reći tokom lajva na TikToku.

- Tijana, ako njega izgubi, veruj ti meni da je niko kući neće odvesti, živi bili pa videli - napisal je još neka žena iz Filipove podrške, a druga je spomenula čak i Aleksandrinu majku Slovenku i ironično rekla da je ispred njene zgrade dugačak red, od ministra iz Rusije, pa sve do poznatih pevača.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

- Bolje neka im muževi provere u koga su im žene zaljubljene i kome šalju pare - poručila je Aleks.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

03:59

Aleksandra Nikolić ulazi u Zadrugu 6 bez Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track