PRVE SLIKE! Rade Vučković u šetnji sa ženom kojom je zamenio Gocu Božinovsku
Foto: Kurir, Nenad Kostić

paparaco

PRVE SLIKE! Rade Vučković u šetnji sa ženom kojom je zamenio Gocu Božinovsku

Stars -

Rade Vučković, bivši muž Goce Božinovske, retko kada se u javnosti pojavljuje sa svojom suprugom Nadom, s kojom se venčao pre četiri godine. Čuvenog kompozitora i njegovu lepšu polovinu sreli smo u srcu prestonice dok su uživali u laganoj večernjoj šetnji razgledajući izloge.

Supružnici su bili u opuštenom izdanju, a žene ko žene, samo ih interesuje nova kolekcija, pa je Nada zastala maltene kod svakog izloga.

Rade Vučković, Goca Božinovska
foto: Kurir

Iako muškarci ne vole da razgledaju radnje s krpicama, Radetu to po svemu sudeći ne pada teško. On je sa svojom ženom barabar komentarisao haljine, tašne, cipele i sve što je njoj zapalo za oko. Ulazili su u radnje i trudili se da prođu neopaženo, što im nije pošlo za rukom. Naša ekipa ih je uočila i ovekovečila trenutak dok šetaju Knez Mihailovom ulicom.

Rade Vučković, Goca Božinovska
foto: Kurir

Vučković je autor najvećih hitova narodne muzike, a njegov život je obeležila i stalna potraga za ljubavlju. Kompozitor iza sebe ima buran emotivni život, velike ljubavi iz kojih je dobio i naslednike, zatim teška iskustva kroz koja je prošao, ali i mir u kom već dvadeset i dve godine živi sa svojom partnerkom. Iz prvog braka Rade ima sina, a iz zajednice s Gocom Božinovskom ima ćerku Jelenu Vučković, koja je takođe pevačica. Posle razlaza od Goce on nije imao duge emotivne veze sve dok nije upoznao Nada i zaljubio se u nju.

Rade Vučković, Goca Božinovska
foto: Kurir

Posle dugogodišnje ljubavi njih dvoje odlučili su da krunišu ljubav 2019. godine. Ako je suditi po fotografijama, ali i ophođenju koji umetnik ima s Nadom, nema sumnje da je ona njegova saputnica za ceo život. To se jednostavno videlo.

Lj.Stanišić

04:07

Prijatelj i kum Šabana Šaulića Rade Vučković u emotivnoj ispovesti setio se dana provedenih sa pevačem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja