MTS DVORANA TESNA: Ovacije za Anu Bekutu, Miroslava Ilića, Radišu i Snežanu Đurišić! Sofra okupio sam muzički krem na koncertu
Foto: Bojan Stevanović

spektakl

MTS DVORANA TESNA: Ovacije za Anu Bekutu, Miroslava Ilića, Radišu i Snežanu Đurišić! Sofra okupio sam muzički krem na koncertu

Stars -

MTS Dvorana svedočila je pravom muzičkom spektaklu, budući da je koncert "Muzičko predvečerje' u organizaviji "AS Studio Tona," okupilo sam krem srpske folk scene.

01:23

Koncert otvorio Miroslav Ilić pesnom moravsko predvecerje

Naime, koncertom posvećenim pesmama Obrena Pjevovića, Aleksandar Sofronijević i Dušan Pjevović, potrudili su se da čuveni kompozitor ne ode u zaborav, te je dvorana MTS bila ispunjena do poslednjeg mesta.

1 / 16 Foto: Bojan Stevanović

I tako su se ređali hitovi u izvođenju Ane Bekute, Snežane Đurišić, Jelene Broćić, Jasne Kočijašević, Miroslava Ilića, Radiše Uroševića, Dejana Tejovca, Sandre Mladenović, Sneđažne Kopunović, Aleksandra Tirnanica i Dejana Đekića, a sve uz pratnju virtouza na harmonici Aleksandra Sofronijevića i njegovog orekstra.

Muzičko predvečerje
foto: Bojan Stevanović

I upravo zbog toga, svi učesnici bili su nagrađeni ovacijama u legendarnom Domu sindikata, gde su svoje mesto našli i Lepa Lukić, Dragana Katić, Nikola Selaković, Dragan Sutanovac, Miša Mijatović i mnogi mnogi drugi koji su poželeli da veče provedu uz melodije kojom se čuva srpska narodna muzika i odaje počast vrhunskom tekstopiscu i kompozitoru pomenutom Obrenu Pjevoviću.

Muzičko predvečerje
foto: Bojan Stevanović

Inace, voditelj programa bio je Vesko Kamidžorac, dok je rediteljsku palicu držao Vesko Grozdanić, koji su, baš kao i svi učesnici podigli lestvicu više kada je reč o koncertima ovakvog tipa.

01:23

Koncert počeo podsjećanjem na obrena

Kurir.rs

Bonus video:

01:14

Aca Sofronijevic o Tozovcu: Sve je radio savršeno, bio je odličan harmonikaš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track