DISKVALIFIKOVAN TAKMIČAR POTPISAO UGOVOR SA ŽENOM: U slučaju prevare 100.000 € ide njoj, a evo kakav dogovor Janjuš ima sa Enom!
Foto: Printscreen

tajni razgovori

DISKVALIFIKOVAN TAKMIČAR POTPISAO UGOVOR SA ŽENOM: U slučaju prevare 100.000 € ide njoj, a evo kakav dogovor Janjuš ima sa Enom!

Rijaliti -

Sanjin Horvat je nedavno pobegao iz "Elite", zbog čega je diskvalifikovan i televiziji Pink će morati da plati 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao. Sinoć je Sanjin bio tema u emisiji "Gledanje snimaka", nakon što su takmičari dobili priliku da vide njegov poziv sa devojkom. Marko Đedović je tada zaključio da je Sanjin zaljubljen u Milenu Kačavendu i da je zato pobegao.

Sanjin Horvat
foto: Printscreen

Na društvenim mrežama se pojavio snimak Sanjinovog razgovora sa Markom Janjuševićem Janjušem, kom je priznao da je sa devojkom potpisao ugovor u vrednosti od 100.000 evra.

- Kad sam ulazio ovde, dogovorio sam se sa ženom da od mene neće doživeti da se žvalavim sa nekim, da imam s*ksualne odnose - rekao je Janjuš nedavno Sanjinu.

Sanjin Horvat
foto: Printskrin/Instagram

- Ja sam napravio ugovor sa devojkom. Ako je prevarim u rijalitiju, 100.000 evra me tereti. Majke mi. Napravili ugovor, potpis ja, potpis ona - ispričao je Sanjin.

- Ti si lud, ja to ne bih smeo. Ja sam rekao ženi da ću da se sprdam, ali da neću da se ljubim, imam odnose... - dodao je bivši košarkaš.

- Znači "prstenjak" može - našalio se Horvat.

- Ne, nikakvi vaginalni dodiri, nikada ne bih prevario ženu više. Napolje može, ali ovde da gleda... Stvarno bih ispao smrad - rekao je Janjuš.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

02:58

Milena Kačavenda - Spremila sam nastup čim uđem u rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track