ISPLIVALA SLIKA STARA 32 GODINE: Snežanu Đurišić ne biste prepoznali - u kućnom izdanju pevačica kao sav normalan svet! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

nostalgija

ISPLIVALA SLIKA STARA 32 GODINE: Snežanu Đurišić ne biste prepoznali - u kućnom izdanju pevačica kao sav normalan svet! (FOTO)

Stars -

Snežana Đurišić je dama koja ne voli da eksperimentiše kada je fizički izgled u pitanju, pa nije od onih koji slepo prate trendove, menjaju boju kose, stajling i slično. Iako pevačicu koja je veoma posvećena porodici, čini se, oduvek znamo s plavom kosom i nekom srednjom dužinom iste, u mlađim danima je ipak bila "hrabrija".

Snežana Đurišić
foto: Nemanja Nikolić

Na društvenim mrežama je objavljena porodična fotografija iz doma Snežane Đurišić koja datira iz 1991. godine, a na kojoj pevačica ima kratku kosu i u kućnom je izdanju, i gotovo da je na prvi pogled niko ne bi prepoznao.

Snežana je bila u skladnom dugogodišnjem braku sa Slobodanom Gvozdenovićem, sve do njegove iznenadne smrti. U braku su dobili sina Marka i ćerku Maju, koja veoma liči na svoju majku. Pevačica je već godinama u skladnom odnosu s partnerom Vanjom Miloševićem.

Kurir.rs/ Mondo

Bonus video:

01:23

SNEŽANA ĐURIŠIČ OTKRIVA KO JOJ DAJE NAJVIŠE SNAGE DA I DALJE TRAJE, a onda progovorila o KRAJU svoje pevačke karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja