IMAO JE ČAK 163 KG, BRENA JE MESECIMA PLAKALA ZBOG TOGA! Bio je simpatični BUCKO, sad je FRAJERČINA s trbušnjacima, evo šta JEDE
Foto: Dragan Kadić

promenio ishranu

IMAO JE ČAK 163 KG, BRENA JE MESECIMA PLAKALA ZBOG TOGA! Bio je simpatični BUCKO, sad je FRAJERČINA s trbušnjacima, evo šta JEDE

Stars -

Od malih nogu Viktor Živojinović uživao je u gastronomskim specijalitetima zbog čega je u godinama koje su usledile muku mučio sa viškom kilograma. Sada se pojavio na koncertu snajke Aleksandre Prijović i izgleda da su problemi sa kilogramima nestali.

Nekada je životni stil mladog Živojinovića brinuo njegovu majku Lepu Brenu koja mu je bila najveća podrška kada je rešio da svoj život iz korena.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

- Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su deca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Mnogo sam patila zbog toga! Bilo mi je toliko teško da sam plakala - priznala je jednom prilikom pevačica.

Zahvaljujući redovnim treninzima i zdravoj ishrani izgled Viktora Živojinovića doveden je do savršenstva.

- Dobijam komplimente od kad sam smršao 50 kilograma, ali vidim da to može još bolje - otkrio je jednom prilikom Viktor.

- On se kvalitetno hrani i trenira. Alkohol konzumira povremeno, uglavnom kada su neke važne prilike, ali trudi se da bude umeren u svemu. Pre nekoliko godina bilo je malo teže jer je bio mlad i nestabilan, ali sada je zreo momak i svestan je svojih prioriteta. Kao bucko je bio simpatičan svima, ali sada je postao ozbiljan frajer. Razlika se može uočiti na njegovim fotografijama na Instagramu, a uživo pogotovo - rekao je jedan prijatelj porodice Živojinović.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

- Sva tri obroka sastoje se od mesa i salate. Izbacio je alkohol, sokove, slatkiše i testeninu. Otkako je smršao, popravila mu se krvna slika - rekao je izvor.

Viktor je ipak, i pored toga što je uz režim ishrane smršao, želeo još masnih naslaga da skine, naročito oko stomaka, koje su se najteže topile. Zbog toga je posetio jednu privatnu kliniku i oslobodio se i tog viška koji mu je smetao.

Viktor Živojinović
foto: Nemanja Nikolić

- Viktor je zahvaljujući popularnoj opciji kozmetičke hirurgije poboljšao oblik svog tela i isisao masne naslage sa određenih delova. Hirurg nije imao mnogo posla u njegovom slučaju, već je upotrebljena blaga korekcija. Da je došao ranije, sa mnogo kilograma više, operacija bi bila rizična i ne bi je tako lako podneo - ispričao je ranije dobro obavešten izvor.

kurir.rs

Bonus video:

00:09

Viktor Živojinović na koncertu Lepe Brene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track