"DEMANTUJTE DŽUKELETINU!" Milena kipti od besa zbog TUŽBE Ane Ćurčić, obratila se JAVNO SVIMA pa spomenula POKOJNOG VERENIKA
Foto: Printscreen Zadruga

besna na bivšu drugaricu!

"DEMANTUJTE DŽUKELETINU!" Milena kipti od besa zbog TUŽBE Ane Ćurčić, obratila se JAVNO SVIMA pa spomenula POKOJNOG VERENIKA

Rijaliti -

Milena Kačavenda, svakodnevno iznosi pikanterije iz života sada već bivše prijateljice Ane Ćurčić, a na to nije ostala imuna drugoplasirana učesnica Zadruge 6, te je rešila da presavije tabak i podnese tužbu.

To se Kačavendi, nikako nije dopalo, te je u svom maniru prokomentarisala novonastalu situaciju i iskoristila priliku da ponovo žestoko oplete po Ćurčićevoj, ali je spomenula i svog pokojnog verenika.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Zadruga

- Smirila sam živce kada je reč o ovom malom mentalnom mongoloidu, Miljana je totalno nebitna. Bojana je jedini problem bila zato što mi vrlo ide na živce, što se nje tiče, iskontrolisaću se. Više neću ponavljati greške, ostaću na verbalnom nivou. Poseban pozdrav za "ober ćurku", za sve te grupe koje me podržavaju. Za onu grupu što je rekla da će podneti tužbu, nadam se da su na našoj strani. Imam jako dobar odnos sa starijim rijaliti igračima, svi ovo gledaju kao posao, tako da sam u principu dobro. Demantujte sve navode ove džukeletine, pa nek priloži svoje laboratorijske nalaze da vidimo na čemu se ona nalazi dok misli da mi se us**ava u život. Vezano za verenika, znate ko su ti ljudi, njegova potencijalna kuma. Borba ide, nije mama pi**u rodila! - rekla je Kačavenda.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja