"POSTOJE STVARI KOJE MI KAO ŽIRI ZNAMO DA SE ODVIJAJU, A JAVNOST NE" Đorđe David otvoreno: Saša Popović ne može da se ugasi!
Foto: Kurir televizija

nova pravila u zvezdama granda!

"POSTOJE STVARI KOJE MI KAO ŽIRI ZNAMO DA SE ODVIJAJU, A JAVNOST NE" Đorđe David otvoreno: Saša Popović ne može da se ugasi!

Stars -

Zvezde Granda godinama se prikazuju na televizijama, a ne postoji maltene domaćinstvo u kojem se ovaj šou nije gledao.

Za većinu inovacija zaslužan je upravo Saša Popović, a nedavno je imao vrstu skandala, kada se diskutovalo da li je njegov šou imao više pregleda od promocije novog albuma Jelene Karleuše, s obzirom na to da su emotivani u isto vreme, a na drugim televizijama.

Saša Popović
foto: Printscreen

Gost "Divan šou" emisije zabanog karaktera, na kurir televiziji, je muzičar, ali i član žirija u ZG, Đorđe David.

On je otkrio novitete koje je pomenuti Popović uveo u novu sezonu muzičke emisije:

- Prezadovoljni smo gledanošću, šer je odličan, klinci ove godine su dosta bolji od onih iz prethodne. Radujemo se svi kompletno. Saša Popović je dao neka nova pravila, neki su za, neki su protiv, ograničeni smo 30 sekundi sa komentarima. U svakom slučaju, to je čovek koji ne može da se ugasi nikako, on je sa svojim idejama uvek korak ispred svih.

Potom se osvrnuo na misiju Saše Popovića:

01:07

POSTOJE STVARI KOJE MI KAO ŽIRI ZNAMO DA SE ODVIJAJU, A JAVNOST NE Đorđe David otvoreno: Saša Popović ne može da se ugasi!

- Saša i produkcija su dali zvanično obaveštenje u tim nekim zakulisnim stvarima, koje mi kao žiri znamo da se odvija, a da javnost ne zna. Nama to Saša uredno govori, ali ja o tome ne mogu da pričam jer Saša nije završio svoju misiju koja se zove "Odbrana istine", biće gostovanja u kojima će izaći sa novim informacijama. Kako ja to volim da kaže, on je vođa cirkusa, a mi lavovi u kavezu, na nama je da radimo šta nam kaže.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:52

OVAJ PEVAČ JE ZNAO DA ĆE SLAVICA ANGELOV USPETI! Đorđe David: Predvideo je to još dok se kao dete takmičila u nekim novim klincima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track