LIDIJA VUKIĆEVIĆ NEKOLIKO DANA POSLE DRUGOG POROĐAJA: Isplivala nikad viđena fotka jedne od najlepših žena, porodična idila (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram, Dejan Milićević

LIDIJA VUKIĆEVIĆ NEKOLIKO DANA POSLE DRUGOG POROĐAJA: Isplivala nikad viđena fotka jedne od najlepših žena, porodična idila (FOTO)

Stars -

Lidija Vukićević i dalje važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni, a godinama ponosno nosi titulu vanvremenske lepotice.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen

Svaka uloga koju je tumačila prošla je zapaženo, ali je svoj privatni život čuvala samo za sebe.

Ono što je posebno zanimalo publiku jeste ljubavni život Lidije Vukićević, koji je držala daleko od očiju javnosti. O toj temi nije mnogo govorila ni tokom devetogodišnjeg braka sa Mitrom Mrkelom.

Sa njim je dobila dva sina, koju su danas odrasli momci i pravi frajeri, a Lidija se ni nakon toliko godina nije promenila.

Njen fizički izgled je večita tema, a jedna od stranica na Instagramu koja čuva sećanja na prošla vremena, okačila je njenu fotografiju iz mlađih dana, neposredno posle porođaja sa drugim sinom gde glumica prosto blista.

Lidija Vukićević
foto: Printscreen/Instagram

Porodični trenutak sa decom oduševio je pratioce koji su prvi put imali priliku da je vide u ovom izdanju.

Kurir.rs

Bonus video:

04:29

LIDIJA VUKIĆEVIĆ SPREMNA ZA BRAK? Velika zavodnica TREPERI od sreće - potpuno se prepustila NOVOJ ljubavi (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track