BAHATO DA NEMA DALJE Muž Danijele Karić parkirao na autobuskom stajalištu: Ivan napravio više PREKRŠAJA, pa izazvao HAOS! PAPARACO
Foto: Kurir

briga ga za pravila i propise

BAHATO DA NEMA DALJE Muž Danijele Karić parkirao na autobuskom stajalištu: Ivan napravio više PREKRŠAJA, pa izazvao HAOS! PAPARACO

Stars -

Za Ivana Mileusnića očigledno ne važe pravila kao za ostale građane prestonice. Supruga Danijele Karić naš paparaco uslikao je na Terazijama dok je bio nepropisno parkiran na autobuskom stajalištu i čekao svoju ženu.

Ivan Mileusnić
foto: Kurir

Dok je Danijela završavala svoje obaveze, Ivan je nonšalantno pričao mobilnim telefonom u svom mini-kabriju, ne obazirući se na sirene vozila gradskog prevoza, kojima je preprečio put. To je iznerviralo i brojne građane koji su u špicu čekali da uđu u prevoz, a to nisu mogli zbog koreografa.

Ivan Mileusnić
foto: Kurir

Posle nekih 15 minuta bahatog parkiranja i kada se odnekud pojavila njegova supruga, oni su nastavili s vožnjom žutom trakom, što je takođe saobraćajni prekršaj.

Inače, da su Saobraćajna policija, "beli", "oko sokolovo" ili radnici "Parking servisa" u tom trenutku prolazili i videli gde se zaustavio, za ovaj prekršaj Mileusnić bi morao da plati kaznu od 5.000 dinara, kolika je najniža kazna predviđena za zabranjeno kretanje, zaustavljanje ili parkiranje vozila na stajalištu javnog prevoza ili na drugom delu puta na način kojim se ometa korišćenje stajališta. Pored ovog, on bi morao da doplati još 5.000 dinara, tako da je tog dana mogao da ostane bez 10.000 dinara zbog svog bahatog ponašanja u saobraćaju.

Ivan Mileusnić
foto: Kurir

Podsetimo, pevačica i plesač i koreograf Ivan Mileusnić u skladnom su braku od 2019. godine. Plod njihove velike ljubavi je trogodišnji sin Maksim. Pored zajedničkog sina, srećan par odgaja i Danijelinu decu, ćerku Moniku i sina Filipa, koje pevačica ima iz braka s bivšim fudbalerom Nikolom Martaćem.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja