"BEDNO SAM ŽIVEO, SVE ŠTO ZARADIM DAVAO SAM MATERI" Teška životna priča rasplakala sve u NNK: Prao sam suđe, danas ČISTIM podove
Foto: Printscreen

"BEDNO SAM ŽIVEO, SVE ŠTO ZARADIM DAVAO SAM MATERI" Teška životna priča rasplakala sve u NNK: Prao sam suđe, danas ČISTIM podove

Stars -

Tahir Ćehajić, učesnik muzičkog takmičenja Nikad nije kasno, uživa u svemu u čemu je u detinjstvu oskudevao. Iako do sada nije bio poznat javnosti, on peva od malena, a još kao dečak je, nastupajući po kafana, pomagao roditeljima kada su u pitanju finansije.

- Kao dete sam živeo bedno, u staroj kući. Osvajao sam mnoge nagrade i festivale, a sve što sam osvajao donosio sam materi za preživljavanje - prisetio se Tahir koji se mlad oženio i zahvaljujući porodici njegove supruge uspeo da se spasi bede.

Tahir Ćehajić
foto: Printscreen

- Supruzin daidža me je odveo u Austriju. Prao sam suđe, svašta sam radio, a danas radim u jednoj firmi, bavim se čišćenjem podova, od starog pravim novo. Ja sam uvek zadovoljan, samo zdravlje i familija i ništa mi više ne treba - istakao je takmičar u emisiji "Nikad nije kasno" i dodao da je učešćem u takmičenju ostvario životni san:

- O ovome se sanjao. Svaku noć sam odlazio na spavanje sa željom da dođem ovde - rekao je Tahir i emotivnom životnom pričom mnoge u studiju rasplakao, a publika je oduševljeno aplaudirala kao nikad dosad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja