POSLE KARLEUŠENIH PROZIVKI DA PEVA ZA 30 LJUDI, PROCURIO SNIMAK TEINOG NASTUPA! Zapevala Brenin hit i napravila DAR-MAR (VIDEO)
Foto: Nikola Anđić, Nenad Kostić

dokaz

POSLE KARLEUŠENIH PROZIVKI DA PEVA ZA 30 LJUDI, PROCURIO SNIMAK TEINOG NASTUPA! Zapevala Brenin hit i napravila DAR-MAR (VIDEO)

Stars -

Jelena Karleuša opet je žestoko potkačila Teu Tairović na račun njenih nastupa, karijere i pesama. Jelena je sada u prepisci sa jednim od korisnika "Iksa" (nekadašnji Tviter) koji je napisao da Karleuša sedi kod kuće i pljuje rad njenih mlađih koleginica, je napala Tairevićevu i poručila da kod kuće nije, već u Dubaiju.

Karleuša, koja se trenutno nalazi na odmoru u Dubaiju, videla je ovaj komentar, koji joj se očito nije svideo, pa je u svom stilu žestoko odgovorila tviterašu, posebno se osvrćući na Teinu aktuelnu američku turneju.

Tea Tairović
foto: Printskrin/Instagram

- A ti znaš i gde ja sedim? Pozdrav iz Dubaija, malo da odmorim... Izdala sam dva brutalna albuma, imala brutalnu promociju sa 10.000 ljudi, snimila najbolji video, sprema se balkanska turneja... Uh! P.S.: Ja po Americi ne pevam po praznim gril-kafe barovima za 30 ljudi, već gostujem po američkim televizijama. Nema potrebe da se vređamo, ako smo neiformisani - zaključila je JK.

01:01

Tea peva Brenin hit

Međutim, sada se pojavio snimak sa nastupa na kom Tea drži koncert pred prepunim klubom u Americi. Na snimku se vidi da nije 30 ljudi već je brojka mnogo veća, atmosfera je na vrhuncu, a pevačica uživa u pažnji publike. Tea se nije oglašavala povodom prozivki starije koleginice.

03:23

Nastup Tee Tairović u Americi

Kurir.rs

Bonus video:

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track