"ISTI OSMEH, NOS, USTA, KAO DA JE MEĐU NAMA" Supruga i ćerka legendarnog Tome Zdravkovića u jeku emocija: Kao da se ponovo rodio!
Foto: Petar Aleksić

kurir tv

"ISTI OSMEH, NOS, USTA, KAO DA JE MEĐU NAMA" Supruga i ćerka legendarnog Tome Zdravkovića u jeku emocija: Kao da se ponovo rodio!

Stars -

Skadarlija je danas ulica puna emocije, sećanja i pesme. Danas je otkriven spomenik legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću.

Ovaj dan je posebno emotivan i značajan za njegovu suprugu Gordanu i ćerku Žaklinu.

01:14

OTKRIVEN SPOMENIK LEGENDARNOG TOME ZDRAVKOVIĆA U SKADARLIJI! Supruga i Ćerka emotivno za Kurir TV: Kao da se ponovo rodio

- Ovo je jako emotivno, nisam to očekivala. Skluptura je identično napravljena, isti osmeh, nos, oči. Kao da je ovde, među nama, ovo je izazvalo još veće njegovo prisustvo - rekla je ćerka Žaklina.

Potom je i Gordana Zdravković rekla da je ovo izvanredna prilika:

- Ovo je naprosto izvanredno, toliko me je dirnulo da ne mogu poverovati, spomenik je super urađen, Toma kao da se ponovo rodio, a pogotovo jer je u Skadarliji. Pravo mesto, gde i pripada, ovo mu je bila druga kuća. On je uvek tu sa nama, a ovog puta još i ovako, pa je veća i jača emocija - opravdala je svoj plač ponosna Gordana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:20

ISTINA KONAČNO ISPLIVALA: Pevačica otkrila da li je Toma Zdravković bio ZALJUBLJEN u nju! Rekao je SADA SI MOJA ILI NIČIJA VIŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track