MAJA MARINKOVIĆ IMA NOVU MAĆEHU! Taki smuvao bivšu drugaricu Aneli Ahmić! Evo šta kažu o njihovoj vezi
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić

MAJA MARINKOVIĆ IMA NOVU MAĆEHU! Taki smuvao bivšu drugaricu Aneli Ahmić! Evo šta kažu o njihovoj vezi

Stars -

Radomir Marinković Taki, smuvao je tiktokerku iz Slovenije i buduću učesnicu "Elite" Edinu Šerifović.

Taki Marinković, Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

Otac rijaliti zvezde Maje Marinković potpuno je odlepio za nekadašnjom bliskom prijateljicom Aneli Ahmić, koja je javno ispričala da je flašom razbila glavu nekadašnjem partneru Asminu Durdžiću. Njih dvoje se više ne kriju, po ceo dan su zajedno, grle se na svakom koraku.

- Taki je baš fin, uvek mogu da se oslonim na njega. Kad god mi treba prevoz ili ne mogu da se snađem u Beogradu, on je tu. Pravi je dasa i džentlmen. Otkad su krenuli da me spajaju s kojekakvim momcima, odlučila sam da privatnost sačuvam za sebe, tako da o novoj vezi neću da pričam. Mogu samo da kažem da sam srećna - rekla je Edina za medije.

Taki je danas viđen kako vozi devojku salon za ulepšavanje, a potom je došao po nju. Iako se nisu videli samo dva sata, Marinković je kao furija izleteo iz automobila i grlio Edinu, koja je inače bivša bliska prijateljica Aneli Ahmić.

- Znate da ne pričam o svojim vezama i devojkama. Ono što se dešava kod mene u stanu ostaje između moja četiri zida. Ja sam džentlmen i zbog tih dama ne pričam ništa - kratko je rekao Taki za medije.

Kurir/ Informer

Bonus video:

02:11

Radomir Marinković Taki

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track