"IDEM VAN KONTINENTA!" Gastozu prekipelo, NAPUŠTA SRBIJU, a evo šta kaže za bivšu ljubav Teodoru Balzak: Neka nauči nešto novo!
Foto: Printscreen Amidži šou

NEPOZNATI DETALJi

"IDEM VAN KONTINENTA!" Gastozu prekipelo, NAPUŠTA SRBIJU, a evo šta kaže za bivšu ljubav Teodoru Balzak: Neka nauči nešto novo!

Stars -

Danas reper, a nekada učesnik rijaliti šou programa Nenad Marinković Gastoz mnoge je izenadio otkrivši da u skorije vreme planira da napusti Srbiju i započne novi život daleko od srpske prestonice.

-Idem malo van ovog kontinenta, pa ću tamo da se smirim i skrasim. Radiću na sebi jer mi je ovog Beograda dosta. Pročuće se gde ću. Sve sam radio. Nisam se uhavtio ni za šta konkretno, ali sam radio sve ono što sam oduvek hteo da radim. To i jeste poenta cele priče, ali nekada se zasitiš i kreneš da radiš nešto drugo. U principu uvek sam radio ono što sam voleo - rekao je Gastoz za medije.

Gastoz
foto: Printscreen Amidži šou

Nenad se dotakao i perioda kada je bio deo rijaliti šou programa.

-Mislim da u svakom poslu ima pozitivnih i negativnih strana, smatram da sam rijaliti i te kako lepo odradio. Bilo je tu ispada, dođu žute minute, ali bilo je i lepih momenata, nisma ostavio neki loš trag. Nemam reputaciju nekog lošeg momka što mi je jako bitno. I dan dans ljudi mi prilaze, slikaju se i pitaju me kada ću da uđem u neki rijaliti . Ne, neću, ne želim. Dovoljno je bilo, hvala im. Ne mislim da sam ja tu nešto zakazao - govorio je Marinković, a onda se osvrnuo na učešće Teodore Balzak u "Eliti".

Nenad Marinković Gastoz, Gastoz, Gastozz
foto: Nemanja Nikolić

- Gledam po malo, vidim da zavlači ovog momka, Crnogorca, to sam izvalio, lepo ona to igra, vešto, neka se nauči nešto novo, pošto je ona već stara lija u tome. Ne, pa neću sigurno da uđem zbog nje stvarno, ni zbog para, ni zbog nje. Može kao gost, žurka oni mene pozovu, mogu, "Zadrugovizija" i meni prođe lepo veče - istakao je Nenad za medije.

Kurir.rs/Scandal

Bonus video:

00:09

Gastoz pozvao prijatelje na slavu pa se olešio i zaspao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track