PRIJA I FILIP ŽIVE U VILI NA BEŽANIJI OD 500.000 €! Opasana METALNOM kapijom, 4 spavaće sobe, a ovaj detalj je u svakom ĆOŠKU
Foto: Nemanja Nikolić

PRIJA I FILIP ŽIVE U VILI NA BEŽANIJI OD 500.000 €! Opasana METALNOM kapijom, 4 spavaće sobe, a ovaj detalj je u svakom ĆOŠKU

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i saradnik Filip Živojinović pre nego što su se venčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 evra.

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i saradnik Filip Živojinović pre nego što su se venčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi. Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili Aleksandra i Filip nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem. U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se neretko fotografiše.

Pevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelep pogled. Međutim, kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne da videti zbog visoke metalne kapije, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.

Podsetimo, bračni par pazario je nekretninu od 500.000 evra, koja se nalazi nadomak doma Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

- Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba - pričao je izvor i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

U komšiluku Aleksandre Prijović imaju samo reči hvale za mladu pevačicu. Kako kažu često je vide u kežual izdanju kako sa sinom obilazi igralište u kraju.

Podsetimo, muzička zvezda Aleksandra Prijović (28) održala je prošle nedelje tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona.

kurir.rs

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja