NIKADA NEĆETE POGODITI ŠTA TRENIRA JOVANA JOKSIMOVIĆ: Briljirala na takmičenju, evo kako izgleda u KRATKOM ŠORTSU (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/K1 Televizija

NIKADA NEĆETE POGODITI ŠTA TRENIRA JOVANA JOKSIMOVIĆ: Briljirala na takmičenju, evo kako izgleda u KRATKOM ŠORTSU (FOTO)

Stars -

Jovana Joksimović javnosti je poznata kao uspešna voditeljka i majka troje dece, ali do sada niko nije znao da već dve godine uspešno trenira sport koji u Srbiji nije mnogo poznat.

Jovana Joksimović
foto: Promo

Poznata voditeljka pojavila se juče na takmičenju u ovom sportu i sve iznenadila kada je pokazala duge noge u ultra kratkom šortsu.

Inače, Jovana već dve godine trenira padel, reket sport meksičkog porekla koji se obično igra u dublu, na nešto manjem terenu od teniskog, a koji je zatvoren.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da se Jovana takmičila i bila je veoma borbena da osvoji prvo mesto, a partner u igri bio joj je sin njene kume.

Jovana je tom prilikom otkrila da padel trenira već dve godine i da cela porodica voli da igra sa njom.

U tome zajedno uživaju, a ponekad se u žaru igre i posvađaju.

- Moja padel priča je krenula još u Atini, još pre dve godine, pošto Grci igraju gotovo istim žarom kao Španci koji popularišu padel u svetu. Tako da, u Atini smo krenuli da igramo... - rekla je voditeljka i dodala:

- Mnogo ljudi i dalje ne zna šta je padel. Ja objašnjavam da je to super sport za druženje. Mi igramo to svi porodično i mama i tata, igra Željko, igram ja, porodično se smejemo, svađamo i uživamo - istakla je Jovana Joksimović kroz smeh.

Jovana Joksimović
foto: Printscreen

Lepu voditeljku i suprugu pevača Željka Joksimovića, navikli smo da viđamo doteranu od glave do pete, a ovog puta je bila obučena u sportskom duhu, u kratkoj suknji u formi šortsa, majici na kratke rukave i sa kačketom na glavi.

A u trenucima dok je igrala meč, Jovana je obukla lagodni roze komplet, šorts i majicu, kako bi joj bilo udobno dok se bori za pobedu.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

00:23

Jovana Joksimović čestitala punoletstvo Kuriru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track