EMOTIVNA PORUKA DEJANA DRAGOJEVIĆA NAPRAVILA HAOS! Odveo devojku u šumu, uvideo ZNAK KRAJ PUTA, pa opotkačio sve bivše (FOTO)
Foto: Printscreen

EMOTIVNA PORUKA DEJANA DRAGOJEVIĆA NAPRAVILA HAOS! Odveo devojku u šumu, uvideo ZNAK KRAJ PUTA, pa opotkačio sve bivše (FOTO)

Stars -

Dejan Dragojević, pobednik pete "Zadruge", više je nego aktivan na društvenim mrežama, gde je osvanula objava koja je ponovo privukla veliku pažnju, budući da mnogi sumnjaju da je na sebi svojstven način potkačio bivše ljubavi.

Otkako je raskinuo s Aleksandrom Nikolić, pobednicom šeste "Zadruge", Dejan je u srećnoj vezi sa Jovanom Stojanović sa kojom, čini se, uživa više nego ikada, a jasnu sliku o tome kakva im je veza imaju svi koji ih prate na Instagramu.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Njih dvoje su sunčani jesenji dan proveli u prirodi, a posebnu pažnju privuklo im je drvo na čijem je stablu iscrtano srce. Tu su se i fotografisali, a Dejan je potom uputio snažnu poruku.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Srce na stablu je danas svakodnevnica, slome vas vetrovi jer imate grane koje vam ne trebaju. Nađi sebi ljubav i prijatelje koji će biti uvek uz tebe i na kraju ćeš se osmehnuti svakom problemu i svakom vetru jer je sve prolazno - glasile su reči koji je napisao Dragojević, a mnogi smatraju da "granama koje vam ne trebaju" smatra svoje bivše ljubavi, sa kojima je javno raskidao na turbulentan način.

kurir.rs/pink

Bonus video:

00:37

Dejan Dragojevic se oglasio s odmora i otkrio da je spreman za narednih 10 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track