SVI DETALJI POROĐAJA LUNE ĐOGANI: Spremna za carski rez, porodica Đogani van sebe od sreće! Mala Lana samo što nije stigla!
Foto: Printscreen

SVI DETALJI POROĐAJA LUNE ĐOGANI: Spremna za carski rez, porodica Đogani van sebe od sreće! Mala Lana samo što nije stigla!

Stars -

Luna Đogani sitno broji do trenutka kada će se drugi put ostvariti u ulozi majke. Luna svakog časa treba da se porodi i na svet donese devojčicu kojoj su već izabrali ime Lana.

Luna Đogani
foto: Kurir televizija

- Luna je stigla u porodiliste, spremna je za porođaj! Carski rez je zakazan za sutra. Luna nema tremu, ne plaši se carskog reza, sve je to već jednom prošla... Cela porodica Đogani je jako uzbuđena i jedva čekaju momenat kada će mala Lana doći na svet - otkrio je naš dobro obavešten izvor.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Podsetimo, Luna se pojavila u emisiji ''Amidži šou'' pre nešto manje od mesec dana, a tom prilikom je za medije otkrila da je termin porođaja zakazan baš na rođendan njenog oca Gagija Đoganija.

- Nemam strah, više je neka pozitivna trema. Uvek je najvažnije da prođe sve kako treba, da bude sve uredu sa bebom i sa mnom. Ovaj put znam šta me čeka, tako da sam lagana. Prirodan termin jeste 12. oktobra, ali moram da se porodim sedam dana ranije jer idem na carski rez drugi put - poručila je Luna nedavno.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track