SRPSKA ESTRADA NA METI KRIMINALNE GRUPE: Devojka ih ojadila iz čuvenog hotela u Crnoj Gori, BRUTALNA PLJAČKA
Foto: YouTube/ Grand Production

SRPSKA ESTRADA NA METI KRIMINALNE GRUPE: Devojka ih ojadila iz čuvenog hotela u Crnoj Gori, BRUTALNA PLJAČKA

Stars -

Poestradnim krugovima sve glasnije kruže priče kako su pojedine poznate ličnosti ovog leta bile meta jedne kriminalne grupe koja se bavi prevarama.

Grand, novogodišnja emisija
foto: Nemanja Nikolić

Centralna figura ove grupe je mlađa ženska osoba koja je imala zadatak da se približi bogatim ljudima i estradnim umetnicima i ubedi ih da može da im obezbedi limitirane satove po povoljnoj ceni.

- Devojka je bila smeštena u prestižnom hotelu u Tivtu. Predstavljala se kako dolazi iz ugledne porodice i živi u Londonu gde ima prijatelje koji se bave trgovinom skupih satova ali i da povoljno prebacuju veliku količinu novca u inostranstvo. Tako je nekolicinu naših poznatih ličnosti "navukla" da joj poveruju i preko nje naruče limitirane satove - govori izvor i dodaje.

Grand
foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Production

- Jedna naša istaknuta javna ličnost joj je na ruke dala blizu 200.000 evra kako bi joj nabavila sat kog nema na tržištu. Desetak dana nakon porudžbine, devojka je isključila telefon i prestala da joj se javlja. Ali to nije sve, nakon kraćeg vremena na adresu te poznate ličnosti upućene su i pretnje da ukoliko prevaru prijavi policiji ugroziće svoju porodicu - završava priču izvor.

ženska silueta
foto: Profimedia

Kako dalje saznajemo, hotel u Crnoj Gori bio je baza i služio je kao opravdanje i potvrda njene priče da vodi život na "visokoj nozi" jer se zna da u istom odsedaju isključivo osobe sa dubokim džepom. Procenjuje se da je tokom leta ova kriminalna grupa predvođena mlađom ženskom osobom prevarila više desetina ljudi.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

01:25

SAŠA POPOVIĆ MI JE REKAO DA IZGLEDAM KAO KVOČKA! Voditeljka Dragana Katić progovorila o odnosu sa direktorom Grand produkcije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track