OVAKO SU ANA NIKOLIĆ I RASTA IZGLEDALI NA TAJNOM VENČANJU! A prvu bračnu noć proveli su u krevetu njenog bivšeg dečka...
Foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

OVAKO SU ANA NIKOLIĆ I RASTA IZGLEDALI NA TAJNOM VENČANJU! A prvu bračnu noć proveli su u krevetu njenog bivšeg dečka...

Stars -

Ana Nikolić i njen bivši suprug Stefan Đurić Rasta ponovo su na "ratnoj nozi". Pevačica je pobesnela zbog njegove izjave da želi da pomogne majci svog deteta.

Njihov odnos nije oduvek bio loš, što pokazuju i fotografije iz vremena kada je njihova ljubav bila na vrhuncu. Ana i Rasta su počeli sa saradnjom 2015. godine kada je on radio na njenom albumu, a već tada se šuškalo da su zajedno, što oni nisu želeli da priznaju.

Ana Nikolić, Rasta
foto: Printsceen

Oni su se već 2016. godine tajno venčali u opštini na Voždovcu, a svadbi nisu prisustvovali njihovi roditelji, već samo kumovi.

Rasta je za venčanje nosio crno odelo, belu majicu i patike, dok je Ana usku belu haljinu do poda, sa izrezima ispod grudi i na butinama. Oni su tek nakon nekoliko dana dali zajedničku izjavu o tajnom venčanju, a pevačica je na svom Instagramu tada objavila i fotografije.

Ana Nikolić, Rasta
foto: Printscreen/Instagram

- Kada smo odlučili da se venčamo, samo smo poveli naše kumove i to uradili. Čak ni naši roditelji i rodbina nisu znali šta smeramo. Jedna žena iz opštine Voždovac nas je odala, slikala nas je sa prozora i tako se to oglasilo ‒ otkrili su supružnici nekoliko dana kasnije u prvoj zajedničkoj izjavi.

Kako je Kurirov izvor tada otkrio, Ana i Rasta su se venčali u ranim prepodnevnim satima, a već u 12.45 su bili u avionu na letu za Pulu. Iz Pule su otišli za Poreč, u hotel Ćazima Osmanija, gde su oboje uveče imali zajednički nastup.

- Rekli su mi da odmah idu na medeni mesec i da će se vratiti za deset dana. Malo sam se zbunila jer znam da su imali zakazan taj koncert u klubu koji je u sklopu luksuznog hotela u Poreču, a hotel je u vlasništvu albanskog biznismena Ćazima Osmanija, s kojim je Ana imala aferu pre tri godine. Tako su novopečeni mladenci prvu bračnu noć proveli u Ćazimovom apartmanu! - kroz smeh je ispričao tada naš.

Posle godinu i po dana bračnog života oni su potpisali sporazumni razvod braka, a u tom trenutku je njihova ćerka Tara imala tri i po meseca.

Podsetimo, godine posle razvoda nisu otopile njihov odnos, često se prepucavaju preko društvenih mreža. Nikolićeva se nedavno žestoko obrušila obrušila na svog bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu i to zbog njegovog intervjua, u kome je između ostalog, reper govorio o njenim problemima, kao i da je tu da joj pomogne za sve što joj treba u životu.

kurir.rs/blic

Bonus video:

01:00

Ana Nikolić podivljala u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track