"PEVAĆE SE PESME IZ SVIH KRAJEVA, BIĆE I RUSKIH" Milena Lazarević Popović: Čast mi je da asociram na tradicionalnu muziku!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"PEVAĆE SE PESME IZ SVIH KRAJEVA, BIĆE I RUSKIH" Milena Lazarević Popović: Čast mi je da asociram na tradicionalnu muziku!

Stars -

Koncert "Rapsodija balkanske duše" - Milena Lazarević Popović, vokalna solistkinja i narodni ansambl RTS-a pod upravom Vlade Panovića, biće održano u MTS dvorani.

Specijalni gosti koncerta biće, Grupa Legende, Trubački orkestar Danijele Veselinović, Vokalni ansambl Beli Anđeo pod dirigentskom palicom Katarine Božić

Gošća "Pulsa Srbije" koja je približila gledaocima ovaj događaj jeste Milena Lazarević Popović, vokalna solistkinja.

- U pitanju je 25. oktobar, pozivam sve da se pridruže večeri, bitno je da će koncert sadržati najlepšu tradicijalnu muziku iz svih krajeva. Biće tu evergrin muzike, ruske tradicionalno i još dosta kvalitetnih pesama. Mene publika definitivno vidi u tradicionalnoj muzici i nemam ništa protiv toga, čak mi je čast i zadovoljstvo kada me povežu sa tom muzikom. Doduše, volim dosta toga da pevam, kao što rekoh, biće dosta evergrin muzike.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:43

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja