PRIJA I FILIP SVADBOM NADMAŠILI BRENU I BOBU! Sve ih je koštalo 400.000 €, 900 zvanica, torta od 10 spratova, a tek cena BURMI
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

svadbu koju je pratio balkan

PRIJA I FILIP SVADBOM NADMAŠILI BRENU I BOBU! Sve ih je koštalo 400.000 €, 900 zvanica, torta od 10 spratova, a tek cena BURMI

Stars -

Aleksandra Prijović postala je preko noći balkanski fenomen sa tri koncerta održana u prepunoj beogradskoj Areni i sa zakazanim čak četiri koncerta u hrvatskoj prestonici, u zagrebačkoj najvećoj dvorani.

Njena vrtoglava popularnost, koja je počela u Zvezdama Granda, krenula je da raste posle udaje za Filipa Živojinovića, koji se od supruge ne odvaja ni privatno ni poslovno.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

I njihova svadba bila je medijski popraćena širom Balkana. Aleksandra i Filip venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u koju su se uputili kočijama, a pre svadbenog veselja opet su se vratili u vilu, gde je mladoženja preneo mladu preko praga.

Veliko slavlje nastavili su u "Belexpo" centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Svadba
foto: Zorana Jevtić

Sve je bilo podređeno mladencima, a pred kraj im je izneta torta od 10 spratova. Za brume su dali samo 5.000 evra.

Gospođa Živojinović otkrila je tada kakve probleme je imala zbog detalja sa venčanja Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana pre same ceremonije.

1 / 15 Foto: Zorana Jevtić

"Umesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd pre četvrtka, odnosno do dana naše svadbe", otkrila je gospođa Živojinović, koja je ipak bila najsrećnija mlada.

A venčanje Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića 50.000 evra.

kurir.rs

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja