ŠOK INTERVJU BOBANA RAJOVIĆA! Progovorio o sinu, pa IZNENADIO: "Ne bih voleo da OŽENI PEVAČICU" Evo zašto je hteo da ga se ODREKNE
Foto: Nemanja Nikolić

iskreno o svemu!

ŠOK INTERVJU BOBANA RAJOVIĆA! Progovorio o sinu, pa IZNENADIO: "Ne bih voleo da OŽENI PEVAČICU" Evo zašto je hteo da ga se ODREKNE

Stars -

Boban Rajović ponosan je otac dve ćerke i sina koji grade svoje karijere daleko od estradnih voda, međutim njegov naslednik Andrija sve više privlači pažnju javnosti.

Naime, Andrija se bavi fudbalom od ranog detinjstva, i izrastao je u ozbiljnog frajera, a pevač je jednom prilikom govorio o uspehu svoje dece.

- Zaista smatram da su moja deca uspešna i ponosan sam na njih. Svi misle da je lako deci poznatih, posebno za mog sina, a on je morao duplo da se trudi u fudbalu kako bi uspeo– rekao je tada Rajović.

Boban Rajović
foto: Damir Dervišagić

Pevač je otkrio i da li se meša sinu u izbor devojaka koje ga saleću.

- Probaću svim silama da ga savetujem da prepozna svoju pravu sreću. Prirodno je da će da se zaljubi u neku koja će da legne njegovom temperamentu, ali mislim da sam i ja dovoljno adekvatan da prepoznam koja je žena adekvatna za njega, a koja ne i uticaću koliko budem mogao, ali na kraju on je taj koji bira - iskren je bio Boban koji je tada priznao da ne vidi svog sina pored neke pevačice.

Boban Rajović
foto: Kurir televizija

- Ja moje koleginice ozbiljno poštujem i cenim i nije lak posao, ali mislim da ne bih želeo za snajku. Ne zato što imam nešto protiv ali ne znam kako bi to funkcionisalo sa tako različitim karijerama - rekao je pevač.

Inače, kako je Rajović nedavo otkrio, Andrija je imao velikih poteškoća na početku svoje profesionalne karijere, zbog čega je pevač hteo i javno da ga se odrekne.

Boban Rajovic
foto: ATA Images

- Moj sin Andrija imao je otežavajuću okolnost kada je bavljenje fudbalom u pitanju jer sam mu ja otac. Hteo sam da ga se odreknem medijski zbog toga što su mnogi mislili da karijeru gradi preko mog imena. Nekoliko puta me je molio da ne dolazim na utakmice da ga bodrim da njegovi saigrači ne bi pogrešno protumačili moj dolazak. Odem da kupim kartu da bih došao na utakmicu, a on počne da me moli da se ne pojavljujem. Hteo sam da ispoštujem njegove odluke i svaki put bih ga poslušao - pričao je Boban.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

05:36

FLERTUJEM SA ŽENAMA, A NEKU I POLJUBIM! Boban Rajović otkrio NAJLUĐU STVAR koju je uradila njegova obožavateljka! DAO 2000€?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track