"NE BI BILO PAMETNO DA SE SVI OKUPIMO" Vesna i Đole Đogani pozvani na SLAVLJE kod Lune i Marka, a oni nisu došli, a evo ZAŠTO
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić, Sonja Spasić

ne bi bilo pametno

"NE BI BILO PAMETNO DA SE SVI OKUPIMO" Vesna i Đole Đogani pozvani na SLAVLJE kod Lune i Marka, a oni nisu došli, a evo ZAŠTO

Stars -

Luna Đogani porodila se pre dva dana i na svet donela ćerku Lanu. Tim povodom upriličeno je veliko slavlje koje je počelo u porodičnom domu, a nastavljeno je u restoranu.

Veselju su prisustvovali članovi porodice Đogani, Anabela, Lunina kuma, kao i mnogobrojni prijatelji. Svima je poznato da odnosi u porodici Đogani nisu sjajni, a sada je Vesna priznala da su Đole i ona bili pozvani na veselje.

Luna Đogani, Marko Miljković, Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

Đoganijeva nam je rekla da ih je Marko od srca pozvao, ali su njih dvoje procenili da nije trenutak da se sada svi zajedno okupljaju, već da će sačekati neku drugu priliku.

- Marko nas je od srca pozvao, mi smo imali snimanje, ali smo posle toga procenili da možda ne bi bilo pametno da se u takvom momentu svi okupljamo zajedno. Bila je tetka, bio je i Gagi sa devojkom. Oni su se fenomenalno proveli, Đole i ja ćemo nekom drugom prilikom otići i ispoštovati sve one običaje kada je prinova u pitanju. Jedva čekamo da ih vidimo - priznala je Vesna, pa otkrila šta je Luni najteže palo tokom porođaja.

Anabela Atijas, Marko Miljković
foto: Printscreen/Insagram

- Čula sam od tetke da je sve u najboljem redu, jedino joj je krivo što nije mogla da jede pre operacije i sad ovo posle, to joj je najteže palo. Ona se dobro oseća, to je najvažnije. Mi ćemo da se veselimo, slavimo i da se družimo nekom drugom prilikom - završila je Vesna!

Podsetimo, Đoletova ćerka, Silvija, sve je ostavila u čudu kada je priznala da nije ni znala da se Luna porodila.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:18

Marko Miljković vrišti od sreće zbog rođenja ćerke Lane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track