"KOMPLEKSI RADE PUNOM PAROM!" Reakcije javnosti na Editin nastup pravednog gneva prema tik tokeru: "ONA JE LEPOTICA, A ON ŠTREBER!
Foto: screenshot

stars

"KOMPLEKSI RADE PUNOM PAROM!" Reakcije javnosti na Editin nastup pravednog gneva prema tik tokeru: "ONA JE LEPOTICA, A ON ŠTREBER!

Stars -

Nakon žestokog odgovora Edite Aradinović Tik tokeru Andriji Milivojeviću, zbog navodnog nepoštovanja njihovog dogovora javnost se u velikom broju oglašavala komentarima na portalu Kurir.rs.

Podsećamo da je tik toker ipak pustio jedan deo podkasta u kom je razgovarao sa Editom, iako su se njih dvoje navodno dogovorili da se taj deo iseče.

U tom delu tik toker na pitanje pevačicas kako joj izgleda odgovara: Matoro!

01:35

KOMPLEKSI RADE PUNOM PAROM Reakcije javnosti na Editin nastup pravednog gneva prema tik tokeru: ONA JE LEPOTICA, A ON ŠTREBER!

Kada se snimak isplivao Edita se obrišila na Milivojevića i poručila mu: Sram te bilo, pogledaj sebe na šta ličiš.

Jeda u nizu komentara na obračun pevačice i tik tokera gladisio je:

- Kompleksi rade punom parom!

Ostaje nejasno na čije se komplekse tačno misli.

A bilo je i onih naklonjenih Editi poput:

- Edita je lepotica i ja je iskreno volim, a ovaj pametnjaković sa ovom 360 stepeni frizurom izgleda kao neki štreber koji nikad nije imao devojku.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:04

Edita Aradinović kao Šeron Stoun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja