VIŠE OD 5 MILIONA JE ČULO NJEN ALBUM: U Hrvatskoj prva u trendingu, a snimala duet s mladim kolegom koju je ljubio ovu PEVAČICU
Foto: Miomir Milić

uspeh

VIŠE OD 5 MILIONA JE ČULO NJEN ALBUM: U Hrvatskoj prva u trendingu, a snimala duet s mladim kolegom koju je ljubio ovu PEVAČICU

Stars -

Za samo dva dana od kada je objavljen novi album Marije Šerifović, svih osam pesama preslušalo je više od pet i po miliona ljudi!

Marija Šerifović
foto: Miomir Milić

Na prvom mestu po slušanosti su numere "Drugačija", za koji mnogi tvrde da je Marijina autobiogtafska pesma, baš kao i balada "Pola Sunca" koju je otpevala sa mladom hrvatskom zvezdom Matijom Cvekom, od kojih je svaka imala više od milion pregleda!

Upravo je ova pesma već tokom jučerašnjeg dana izbila na prvom mesto u trendingu u Hrvatskoj!

Matija Cvek
foto: Bojan Jambrošić

"Priznaj da se nisi nadao. Ja sam znala i verovala. Možda me najviše od svega raduje činjenica da nade za najlepšu pop muziku ima", napisala je danas Marija Matiji na društvenim mrežama, čestitavši mu uspeh!

Mlada zvezda podelila je zajediničku fotografiju.

Matija Cvek je hrvatski muzičar. Popularnost je stekao učešćem u emisiji "A strana" na HRT. Nastupio je na Pesmi Evrovizije 2017. kao prateći vokal Žaku Hudeku. Bio je vezi sa hrvatskom pevačicom Nikom Turković.

Neosporno trenutno jedan od najtalentovanijih autora u Hrvatskoj nedavo je predstavio album "Vile se ovde igraju", naslednika Porinom nagrađivanog prvenca "Izbirljivo i slučajno". Matija Cvek i njegovi Funkensteinsi donose konceptualno mnogo zreliji album od deset novih pesama nastalih dobrim delom u jednom pokušaju i kao plod džemovanja benda i autora.

Matija Cvek
foto: Mislav Žabarović

Autorske pesme albuma povešće vas na jedno čarobno putovanje koje je skromni Matija najavio emotivnom baladom "Kraj Save" kojom je opevao svoj voljeni Zagreb. Kruna njegove karijere je bez sumnje duet sa srpskog pevačicom. Iako prožeta zagrebačkim motivima, Matija je ovu pesmu posvetio svima koji čeznu za domom:

Marijin je izdala album posle punih 10 godina i javnost je sa nestrpljenjem čekala da čuje nove pesme. Tokom jučerašnjeg dana, veliki broj Marijinih kolega hvalio je album i čestitao Mariji na velikom uspehu koji je već sada evidentan!

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track