ASMIN ĆE DOŽIVETI SLOM ŽIVACA NAKON ŠTO VIDI SA KOJIM PEVAČEM SE NAŠLA STANIJA! Fotka iscurila javno, sve je jasno
Stanija, Foto: Aleksandar Jovanović

ZANIMLJIVO

ASMIN ĆE DOŽIVETI SLOM ŽIVACA NAKON ŠTO VIDI SA KOJIM PEVAČEM SE NAŠLA STANIJA! Fotka iscurila javno, sve je jasno

Stars -

Starleta Stanija Dobrojević presekla je sve kada je u pitanju njen odnos sa Asminom Durdžićem. Međutim, sada se pojavila nova fotografija sa frajrom, o kom svi bruje. Naime, na Instagram profilu Maje Marinković pojavio se snimak, na kom je pozirala sa Stanijom, a društvo im je pravio i zgodni pevač Emir Brunčević.

Stanija Dobrojević, Stanija
foto: Ana Paunković

Naime, snimak je nastao tokom snimanja emisije ,,Amidži đou" u kom su njih troje gostovali prošlog utorka. Emir je objavio snimak na Instagramu i podelio sa svojim pratiocima, a usput je označio i Stanijinog bivšeg dečka Asmina.

Starleta Stanija Dobrojević raskinula je sa svojim bivšim verenikom Asminom Durdžićem. Tvrdila je da nije znala da je Asmin oženjen.

Međutim, Asmin nije odustao od nje i otputovao je u Ameriku kako bi je video. Stanija i Asmin su bili razdvojeni neko vreme zbog navoda da je Asmin u braku sa elitne takmičarke Aneli Ahmić.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Stanija se kasnije oglasila za medije i ispričala da je u pitanju prevara, te da njen dečko nikada nije bio oženjen. Sudeći prema objavama na društvenim mrežama, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić su se ponovo sastali.

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

00:36

Stanija napustila Crnu Goru sa oženjenim dečkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track