"ZNALA SAM DA ĆE BITI TU I ANABELA" Vesna i Đole Đogani priznali zbog čega se nisu pojavili na proslavi kod Lune i Marka
Foto: Nemanja Nikolić

priznanje

"ZNALA SAM DA ĆE BITI TU I ANABELA" Vesna i Đole Đogani priznali zbog čega se nisu pojavili na proslavi kod Lune i Marka

Stars -

Vesna i Đole Đogani nisu se pojavili na proslavi povodom porođaja Lune Đogani, koja je nedavno na svet donela drugu ćerku. Iako je Đole za medije rekao da će da se odazove pozivu Marka Miljkovića, ipak se nisu pojavili, a sad su otkrili i pravi razlog.

- Nismo bili na promociji Silvijine pesme. To veče smo imali snimanje, znala sam da će biti i Anabela tamo, bilo mi je neprijatno, nisu izglađeni odnosi - rekla je Vesna.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Mene je u osam ujutru zvao Gagi, rekao mi je da postaje deda. Nismo mi ni u kakvoj svađi... Anabela je druga priča. Kod moje sestre u Zemunu, tu je baza, tu smo se viđali sa Lunom, Miom. Ja naručim sestri, istog dana dođe i Luna sa svojom porodicom, jedemo, pijemo i ispričamo se. Viđamo se samo tamo u tzv. bazi gde su živeli i moji roditelji - rekao je Đole kod Ognjena Amidžića.

Anabela Atijas
foto: Kurir televizija

Podsetimo, influenserka Luna Đogani se porodila i na svet je donela ćerku Lanu, a njen suprug i najmiliji su se okupili i slavili do kasno u noć.

kurir.rs

Bonus video:

00:51

Luna Đogani zagrmela u Las Vegasu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja